För att visa min tacksamhet

Vardag

Ni anar inte hur glad och tacksam jag är över min fina pojkvän. Att han står ut med mig nu när han får hjälpa mig med det mesta samt sköta de flesra hushållssysslor på egen hand. Med tiden så blir jag som tur är mindre och mindre begränsad för varje dag som går men han är verkligen en klippa. Hade aldrig klarat mig utan honom, speciellt inte nu. Inte nog med att han får hjälpa mig med mycket utan jag kan bli rätt frustrerad över att jag inte kan göra saker själv samt att saker tar sååå mycket längre tid. Ibland tappar jag humöret totalt då jag känner mig helt begränsad med gipset. Ändå peppar man mig hela tiden och backar undan lite när jag blir irriterad. Så himla bra person är han. Kommer aldrig att förstå mig på vad jag gjort för att förtjäna honom. Han är den bästa som jag vet.

Dessa blommor köpte jag till honom för några dagar sedan för att visa min tacksamhet för allt han gör för mig just nu. Han blev så glad! Tycker det är viktigt att visa sin tacksamhet till dom i sin närhet. Dessa bilder är dessutom tagna med mitt nya objektiv! Det är de första bilderna som jag tog och tyckte dom blev så fina.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Han är en riktig klippa!! Kloka du som är rädd om honom. Jag är så glad att han finns i ditt liv och att ni har det så fint tillsammans 💕
malouh
malouh,
ja han är bäst <3
nouw.com/malouh