Ett valborgsfirande och första maj

Vardag

Hej vänner! Det är maj och det är så underbart. I samma veva som det blev maj så kom det fina vädret och hela naturen blev helt plötsligt lite grönare. Blir så glad av det. Min gårdag var magisk. Som jag tidigare nämnt så skulle vi spela vinfotboll med en massa underbara människor! Sagt och gjort. Vi alla samlades hemma hos oss först och när vi väl var samlade så gick vi till en plan en bit bort med vin, en fotboll och tre hinkar. Planen var rätt lerig men vi var peppade ändå! Vi delade upp oss i lag och så spelade vi turneringen tills dess att ett lag vann (mitt kom sist, heh). Det hela går till på följande sätt att alla tar med sig varsin flaska vitt vin. Man delas upp i tre lag varav medlemmarna i respektive lag heller i sina vinflaskor i lagets hink + en sprite. Sedan möts två lag medan det sista laget vilar. Det lag som gör mål först får gå och dricka varsitt glas från hinken innan de får spela nästa match också. Det lag som sedan vinner hela turneringen är det som tömt sin hink först! Svinkul.

Jag ramlade en gång medan vi spelade och kände ganska direkt att allt inte var helt som det skulle i handen som jag tog emot mig med men gick hem lindade om den och fortsatte kvällen. Vi grillade på grillplatsen utanför vårat lägenhetshus och gick sedan in till vår lägenhet och fortsatte kvällen där. Jag hade verkligen jätteroligt precis hela tiden och jag är så glad över att jag har så mycket fina människor i min omgivning. Tänk vad tråkigt livet skulle vara utan dom.

Inatt kunde jag knappt sova för jag hade så brutalt ont i min arm. Vaknade halv 5 och sov inte mycket mer efter det... Till slut vaknade de andra i lägenheten och vi plockade i ordning lite och åt frukost innan jag och Richard åkte till akuten. Vi kände att det var lika bra att kolla upp den. Även en vän från vinfotbollen var på akuten för att hon pajade sitt sedan tidigare skadade knä igen 😔. Det hela var dock rätt komiskt att vi båda satt där som skadade sig under samma aktivitet, haha. Efter ungefär 5-6 timmar så var det konstaterat att jag hade två frakturer i handleden och därmed måste jag ha gips i fyra veckor... Mindre kul om jag får säga det själv och typiskt att det var min vänsterhand med tanke på att jag är vänsterhänt. Det ställer till det en del med tanke på att jag inte kommer kunna jobba plus att det kommer bli svårt att plugga och ännu värre att skriva tentor... Men jag hoppas att det löser sig. Tråkigt att jag behövde spendera denna otroligt fina dag på ett sjukhus. Hade mer än gärna suttit utomhus och njutit av solen.

Den övre armen är den brutna och som ni kan se så såg den ju inte jättebra ut. Nu längtar jag tills smärtan lagt sig lite för just nu kan jag inte ens hålla i en tom plastpåse med min vänstra hand utan att det gör asont, haha.

Gillar

Kommentarer