Ett hej från Kungälv

Vardag

Hejsan!

I morse ställde jag klockan på 7 fastän att jag inte ska jobba. Anledningen var för att jag skulle hänga med mamma ut på hennes och hundens morgonpromenad. När jag väl är här är det något jag gärna gör bara för att det är så himla mysigt och skönt. Det är skönt med lite egentid med mamma och det är så tyst och stilla runt om. Okej, nu är området i sig väldigt lugnt eftersom det ligger en bit ut på landet men på morgonen är det ännu mer stilla. Även när jag bodde hemma försökte jag hänga med på promenaden så ofta jag bara kunde och orkade. Jag körde även mamma till jobbet för att sedan kunna ta bilen och hälsa på ingen mindre än DEDDAN. Min älsklingshäst <333. Det var så himla underbart att träffa honom igen och vi stod länge och bara gosade. Världens finaste häst. Som jag saknar honom.

Annat jag har sysslat med idag är att jag städat min chinchillas bur. Tror inte riktigt jag presenterat henne här på bloggen men hon heter iaf Nilla. Kan berätta mer om henne en annan dag! Jag har också skaffat Viaplay för att kunna följa OS. Så himla arg på att det är viasat som sänder OS. Det suger verkligen. Jag tycker verkligen att OS borde vara något som alla ska ha möjlighet till att följa. Men nu måste man betala 399kr istället. Inte alls nöjd med att jag ändå sponsrar dom genom att jag köpte det. Men jag tänker inte låta ett olympiskt spel passera utan att jag ens sett en minut av det så hade inte mycket till val... Nu får jag se till att jag utnyttjar det istället!

​Nu ska jag gå en sista promenad med Cactus för den här gången, sminka mig och sedan ska jag möta upp Ewe för en eftermiddag i stan. Jag ska bl.a. växla pengar inför Bulgarien! Woho, det är ju bara en vecka kvar. Det blir nog bra det! 

Ha det bra, puss.

Gillar

Kommentarer