Ett år.

Och där låg vi i din säng och kollade på varandra. Våra fingrar var hopflätade och i flera minuter låg vi helt tysta och bara tittade. Några minuter som kändes som en evighet. Och jag minns att jag återigen tänkte att du hade de finaste ögonen i hela världen. Jag frågade vad det var du ville prata om och du sa att du verkligen gillade mig. Jag sa att jag gillade dig också och frågade vad detta betydde. Du sa att du ville bli tillsammans med mig. Jag svarade att jag också ville det.

I 365 dagar har det varit vi. Och det har varit det överlägset bästa dagarna i mitt liv. Utan dig i mitt liv hade jag aldrig någonsin klarat mig, det vet jag med facit i hand. Tack vare dig vågar jag stå på mig, aldrig någonsin tidigare har jag lyssnat så mycket på vad jag själv faktiskt vill. Men med dig känner jag mig trygg, med dig är jag hel. Du är min pojkvän, sambo och bästa vän. Det finns ingen i hela världen som jag trivs så bra med som med dig. Du får mig att le när jag är som allra ledsnast. Du får mig positiv när jag egentligen är negativ. Du får mig glad när jag är arg. Du är precis den jag behöver. Du är den bästa i mitt liv.

Gillar

Kommentarer

rille
,
Du är världens finaste, jag älskar dig. <3
malouh
malouh,
Mamma Mu
,
Ni är SÅ fina tillsammans💕 Som jag sagt så är jag så glad att ni hittat varanndra! Var rädla om set fina ni är och vårda det så kommer det räcka länge.........
malouh
malouh,
Tack mamma <3
nouw.com/malouh
Lina
,
❤️