En tentaperiod senare

Jag lever!!! Även om man inte kan tro det, haha. Men fy bubblan alltså, den senaste 1,5 månaden så har jag nog helt ärligt känt mig mer död än levande... Denna tentaperioden tog verkligen kol på mig. Men jag hoppas att jag får utdelning för det och slipper omtenta. Även om jag är långt ifrån så övertygad på godkänt som jag hoppats. Det har egentligen inte varit en tuff period i skolan på det sättet att det har varit svårt eller tråkigt, tvärtom har jag känt att jag lärt mig snabbt och att det varit superkul! Däremot har det varit MYCKET. Så mycket att jag varit otroligt stressad och ångestfylld det senaste. Man kan väl säga såhär att bägaren varit väldigt full för mig det senaste och att det enbart har krävts små saker för att det skulle rinna över. Men som sagt, jag överlevde och det är så otroligt skönt att pressen minskat lite nu så att jag får en chans att andas ut en stund.

Även om den ena nya kursen rivstartades redan i måndags och att den andra nya kursen börjar imorgon så känns det så skönt att hålla ett litet lägre tempo igen. Att kunna ta det lugnt i stallet, mysa i soffan framför en serie och att känna att man har tiden till att städa i ordning här hemma är så otroligt skönt. Och som jag alltid säger efter varje period så ska jag verkligen se till att jag ligger ordentligt i fas från början så att tentaperioden inte blir riktigt lika jävlig nästa gång. Även om jag inte känner att jag någonsin lyckats med det målet fullt ut så ska jag göra allt i min makt för att lyckas med det denna gången istället, hihi. Jag tror dock inte det enbart handlar om att jag är kass på att ta tag i saker utan tror att tentastressen i princip är oundviklig när det kommer till mig. Men man kan ju försöka skapa sig själv de bästa förutsättningarna i alla fall så kanske det blir lite enklare.

Nu ska jag och Richard alldeles strax gå på bio. Vi ska se "A star is born" som verkar vara väldigt bra! Ska bli supermysigt. Så ville mest visa ett litet livstecken så hörs vi snart igen <3.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Äntligen 💖💖💖💖💖