En sommardag i maj

Foton

Alltså vilken sommar vi haft?! Maj var fantastisk, juni helt okej och juli helt oslagbar. Det har ju helt klart varit så som man alltid drömt att sommaren ska vara även om jag får en stor klump i magen varje gång jag tänker på anledningarna till varför det varit såhär. För jag tror stenhårt på att det är en konsekvens av all miljöförstöring. Men sol har vi fått och såhär i ett svalare Augusti känner jag mig lite höstdeppig. Även om jag på många sett ser fram emot skolan, rutiner, varma kläder och tända ljus så fasar jag för kyla och mörker. Detta att det bara blir mörkare och mörkare för varje dag som går är så oerhört deppigt tycker jag. Och sommaren är det bästa som finns och det är alltid lika tråkigt när den tar slut. Det finns så mycket som man vill hinna med varje sommar men varje år är det samma visa - det är omöjligt att hinna med allt. Gissar dock att det snarare handlar om att man inte är realistisk när man drömmer sig bort till värme och ledighet under våren. Man tänker att man har all tid i världen men när sommaren väl är här räcker inte tiden till. Särskilt inte när man jobbar som en idiot.

Dessa bilder tog jag en dag i slutet av maj när vi var hemma hos mamma och Uffe för att grilla. Då tänkte man att det var början på en grilldiet men nu flera månader senare så inser man att det är en av få gånger som man åt grillat p.g.a. grillförbudet. Inte för att jag är särskilt ledsen över att inte få äta grillat. Snarare anledningen till varför grillförbudet ens fanns! Men men. Här njöt vi i alla fall. För det var en dag likt många andra dagar i maj då solen värmde så oerhört skönt.

Jag och Cactus! Fick en puss av honom sekunden efter bilden togs.

Detta var precis så gott som det såg ut att vara.

Grillmästaren!

<3.

Cactus som bara ville leka med bollen. I vanlig ordning med andra ord.

Och så blev det slutligen middag och alltså detta är ju sommar på en tallrik. Sallad med melon och fetaost, grillad majs (obs majs är endast god grillad), halloumi, svamp och en klick potatissallad.

Efter det åkte jag och Richard till havet. Ett komplett besök ute vid kusten måste innehålla ett dopp i havet. Så är det bara. Men först - solnedgång. Tror jag samlar på solnedgångar. Det finns inget finare än det.

Sen var det baddags! Observera min fina bränna från alla timmars plugg i solen ihop med Nathalie. Lyckades visst bara smörja in axeln😝.

Det var så satans kallt i vattnet, haha.

Jag var uppe ur vattnet lika snabbt som jag kom i och efter det gick solen ner helt och vi åkte hemåt och sov.

Gillar

Kommentarer