En random kvällslista

Vad gör du just nu? Just nu sitter jag i soffan bredvid Richard. Han spelar Playstation och jag sitter med datorn i knät. Så som det oftast ser ut hemma hos oss på kvällarna. Om vi inte kollar på serier förstås vilket vi kanske gör mest om kvällarna när jag tänker efter.

Vad har du på dig just nu? Jag har på mig ett par mjukisbyxor, en grå t-shirt och så har jag en handduk på huvudet eftersom jag nyss duschade. Mycket fin med andra ord!

Vad åt du till middag idag? Hamburgare med pommes. Som om vi inte fått nog av det efter vår resa med tanke på att vi blev bjudna på gratis lunch varje dag i backen varav det stod hamburgare på menyn hela förre veckan. Men med eftersom vi båda fortfarande är rätt risiga så är det ungefär så långt man orkar anstränga sig och tänka, haha.

Vad ska du göra nu? Sova typ. Mår fortfarande inte särskilt bra men har en utbildning inplanerad med jobbet imorgon som sträcker sig från 8 till 17. Är mycket tveksam till om jag kommer kunna vara med på den men om jag sover bra inatt så kanske jag mår aningens bättre imorgon. Man kan ju hoppas i alla fall! Innan jag somnar ska jag dock fortsätta rensa lite bland bilderna från Åre så att jag kan lägga ut dom här så snart som möjligt!

Har du haft en bra dag? Så bra den kan bli gissar jag. Var iväg på ett ärende i morse och sen har jag bara varit i lägenheten resten av dagen. Dörtrist faktiskt men det är så det är när krafterna är på noll. Fick gjort rätt mycket på ett arbete i skolan i alla fall och så gjorde jag lite utbildningar inom jobbet också!

Vad drömmer du? Just nu drömmer jag mig bort till sommaren då jag och Richard förhoppningsvis kommer iväg på vår volontärresa som vi pratat om att göra hur länge som helst. Det svåra är att ta tag i den och veta vart man ska börja bara. Men tänk vad häftigt om vi lyckas göra den drömmen till verklighet!!

Kvällstankar? Att jag så gärna vill klippa av mitt hår. Så fort jag får pengar nästa gång så vill jag klippa håret axellångt samt slinga det ljust och färga min hårbotten mörkare så att jag slipper det där jobbiga med direkt utväxt osv. Klippte ju av håret för typ 10 månader sedan och jag trivdes så bra med det!

Gillar

Kommentarer