En lunchdejt i Göteborg

Vardag

Idag var en bra dag för jag tog en paus i allt pluggande och åkte till Göteborg och träffade världens underbaraste Ida som äntligen kommit hem från ett år på resande fot. Så himla roligt att ses igen. En av mina närmsta vänner helt klart som jag så gott som umgicks med varje dag under min gymnasietid. Den vänskap som innebär att man kan vara ifrån varandra hur länge som helst och när man väl ses så är allt som vanligt är guld värt. Det var så roligt att få höra om hur hon har haft det och att få berätta om mitt inte riktigt lika intressanta liv här hemma i Sverige, haha. Såna kontraster. Hon flyttade till Australien ett år och jag flyttade till Borås istället😉. Men inte ska man se ner på det, det är faktiskt också ett steg i utvecklingen tänker jag. I vilket fall åt vi på Vapiano i Göteborg. Tycker verkligen om maten på det stället. I alla fall pastarätterna. Idag åt jag en svamppasta och den var himmelsk. Kommer dock inte ihåg vad den hette men god var den.

Tråkigt nog blev det inte så mycket mer än ett samtal över en lunch då jag verkligen behövde åka hem och plugga igen. Egentligen skulle jag helst suttit och pratat hela dagen, vi har så mycket att catcha upp men vi får spara det till en annan gång!

En bild från förra året på hennes avskedsfest!

För övrigt är jag så himla glad för förstod två saker i makroekonomin som jag förstod noll om när vi gick igenom det för några föreläsningar sen! Jag satt verkligen som ett frågetecken då men nu förstår jag precis! Så sjukt skönt så ni anar inte.

Nu ska jag ta en snabb dusch, kanske kolla på något på tv:n och sedan är det dags att sova. Imorgon ska jag och en ifrån mitt grupparbete träffas redan klockan 8 för att skriva på det nya grupparbetet. Hoppas verkligen att vi får mycket gjort, det hade varit ytterligare en lättnad. Det blir en del skolsnack från min sida här märker jag av, haha. Det bara råkar bli så för att det är mina tankar hela tiden! Ska försöka att släppa det lite när jag väl skriver för att blogga är också en del i att pausa från skolböckerna. Då är det onödigt att nämna det här istället! Godnatt i alla fall och sov gott!

Gillar

Kommentarer