En liten catch up

Vardag

Tänkte att jag kunde dela med mig lite av vad jag sysslat med sedan jag var i Sälen eftersom det var sist som jag skrev här i princip.

Jag har umgåtts mycket med dessa två. Ewe och jag har festat en del ihop både i Göteborg och i Borås och jag och Richard försöker att ta vara på alla stunder vi får ihop. Som på bilden ovan när vi åt på Viskan under alla hjärtans dag och därefter delade på en Strawberry Daiquiri <3.

Världens bästa kille kom hem med fina blommor en dag och så har jag tagit tre nya hål i örat lite spontant. Förra veckan fick jag dessutom äntligen byta ut två av örhängena och i maj får jag byta ut örhänget i hålet högst upp.

Jag och Lina var och såg Pernilla Wahlgrens show i Göteborg och efter det åt vi tapas på en restaurang! Så himla mysig dag med min fina vän <3.

En lördag hade jag brunch tillsammans med mina två underbara kollegor Jossan och Alicia och samma kväll åkte jag och Richard till Göteborg för att fira min vän Jasmine som fyllde år. Vi åt mat på Mr Lac och det var så himla kul att träffa alla vänner.

Vi gjorde det lite vårfint här hemma genom att köpa en ny växt som får bo i min favoritkruka från Svenskt tenn.

Mitt i tentaplugget var det äntligen dags att gå på David Batra som Richard fick av mig i present när han fyllde år i januari. Innan föreställningen beställde vi hem mat från Favo. Jag åt Halloumitacos som var gudomligt god och Richard åt en Hamburgare. Så himla rolig föreställning dessutom, skrattade massor!

Till slut var det dags för mig att skriva mina två tentor. Den första var på en måndag och den andra var på en torsdag. Kan inte beskriva lättnaden efteråt. Har dessutom fått reda på att den ena tentan gick bra och jag hoppas verkligen att den andra också gjorde det. På torsdagen efter den sista tentan åt jag tacos ihop med Nathalie för att fira att tentorna var över och dagen efter åkte jag med färjan till Kiel ihop med Richards familj. En mysig liten resa och vi hade fantastiskt väder i Tyskland. Men mer om det en annan gång!

Som den snälla flickvän jag är har jag dessutom hängt med min Elfsborgare till pojkvän för att se Elfsborgs Allsvenska premiär mot Hammarby. I pausen fick jag öl så jag var nöjd ändå ;).

Helgen som precis varit har jag spenderat med min bästa vän Ewe och vi har festat en del och så var vi på Göteborg Horse Show under fredagskvällen. Peder vann ena klassen vilket var sjukt kul!

I söndags var det dags för fotboll igen men denna gången var vi på Ullevi på IFKs hemmapremiär mot Elfsborg! Ni kan ju tänka er stämningen här hemma efter en sådan match när jag och Richard håller på olika lag, haha. Denna gången var det jag som glatt gick därifrån efter en 3-0 seger! Min älskade solstråle däremot sken inte riktigt lika mycket som han brukar efteråt, hihi.

Det var ungefär det som jag gjort det senaste! Idag ska jag mest ta det lugnt här hemma, åka till stallet senaste i vanlig ordning samt försöka bli klar med en skoluppgift! I övrigt ska jag bara vara. Känner att jag behöver komma ner i varv lite. Men vi hörs! Har bland annat lite bilder från Tyskland att visa.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Härliga bilder! ! Låter så bra att du gör så mycket kul 💖