En ledig torsdag

Vardag

Idag är det torsdag och min enda lediga dag för den här veckan. Därefter återstår det endast 3 arbetspass inom hemtjänsten innan den här jobbperioden är över. Känns så bra! Det har varit en kul tid inom hemtjänsten men det ska bli rätt skönt att skolan börjar igen så att man kan återgå till det vanliga livet igen. Det är ju trots allt studentlivet som jag gillar mest just nu. Men det har varit väldigt lärorikt och kul att jobba med någonting annat denna sommaren. Det har varit en rolig erfarenhet.

Är extra glad över att vara ledig idag eftersom det är fint väder. Härligt! Just nu sitter jag på bussen påväg till Göteborg. Där ska jag möta upp Ewe för att kolla lite i affärer, äta något och umgås. Äntligen får vi träffas igen! När hon sedan åker till jobbet så ska jag stanna kvar i stan tills dess att klockan blir 17.45. Då ska nämligen jag, Richard, mamma, Uffe, mina bröder och Richards familj äta middag ihop på Pinchos! Hur kul?😃 våra familjer har träffats många gånger tidigare eftersom både min lillebror och Richards lillebror spelar handboll + det att jag och Richard bor ihop, haha men detta är första gången som vi gör något sånt här ihop! Så det ser jag fram emot.

Det är ungefär så min lediga dag kommer se ut. Typiskt mig att fylla exakt hela dagen med saker att göra, haha. Men detta blir en bra dag! Kram.

Gillar

Kommentarer