En inspark senare

Vardag

Det var ett tag sedan nu, nästan en hel månad sen sist och så himla mycket har hänt sedan dess. Jag har nämligen varit med som fadder under insparken på min skola och vi har haft tre väldigt intensiva veckor som i fredags fick sitt avslut. Den första veckan var enbart avsedd för oss faddrar då vi skulle vara lite effektiva i form av att förbereda skolstarten för de nya studenterna men i övrigt hittade vi på roliga aktiviteter som att bowla, köra femkamp och för det mesta festa. Måndagen efter fadderveckan så slogs dörrarna upp för de nya studenterna och efter det började två, om ens möjligt, ännu intensivare veckor! Och det är så himla stört för på ett sätt kändes det som att dessa veckor varade för evigt samtidigt som att de bara sprang iväg?! Men så är det väl alltid.

Vi har gjort så mycket roliga saker ihop med de nya studenterna och jag har lärt känna så himla mycket fina människor, både nya studenter och faddrar! Det är verkligen något speciellt med insparken. Det är precis som att man går in i en bubbla där bara vi faddrar och de nya studenterna befinner sig. Haha deep. Men under dessa veckor har vi gjort allt från att spela bumperballturnering och hängt i parker till att ha gått pub-crawl, varit på en och annan klubb och anordnat en sjukt lyckad snålsittning. Avslutningsfesten i fredags var även den magisk och jag hade verkligen livets kväll. Blev också så sjukt överraskad den kvällen då jag blev utsedd till årets fadder inom min sektion! Det gjorde mig så himla himla glad. Trodde aldrig någonsin att det skulle hända, haha.

Såhär i efterhand så känner jag mig lite smått tom. Blir alltid så för mig när jag går in för något hundraprocentigt och när man hänger ihop med samma personer mer eller mindre konstant. Det har varit så mycket som hänt under dessa veckor och när det sedan drastiskt upphör så känns allt så konstigt på något sätt. Blir lite deppig över att det redan är slut. Vill liksom fortsätta hänga med mitt kära faddergäng! Men samtidigt så är det så himla skönt med lite rutiner igen. Att faktiskt kunna prioritera att ligga i fas i skolan och inte vara konstant bakis, att äta någorlunda bra mat varje dag, lägga sig i tid och dricka vatten istället för öl, heh. För det har inte direkt varit några nyttiga veckor om man säger så.. Men fasen vad kul vi haft!

Min standardpose är tydligen att sträcka ut tungan, fint😝.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Äntligen ett inlägg 😎😎😎 grattis det var du värd 💖