En helg på Vann spa

Vardag

I lördags efter jobbet åkte jag till Kungälv där Lina hämtade upp mig med bilen. Sedan åkte vi till Vann spa som ligger ovanför Orust ungefär. Herregud vilken fin plats. Det låg alldeles vid vattnet som vi hade utsikt över från vårt rum. När vi kom dit gick vi till spat på en gång och stannade där tills det stängde ungefär. Därefter gick vi upp till vårt rum och duschade och fixade iordning oss inför middagen. Det var en buffé som bestod av sommarmat och grillat. Herregud vad mätt jag blev.

​Vi gick och la oss ganska tidigt då jag var så trött. Hade inte alls sovit mycket natten innan. Det var en carpe diem säng på vårt rum och jag sov verkligen bra den natten. En sån sång hade man velat ha! Dagen efter gick vi upp vid halv 9 och åt frukost på deras buffé. Älskar verkligen hotellfrukost. Den var himmelsk. Vid halv 11 hade jag bokat en massage som nästan fick mig att somna. Det var så otroligt skönt. Ville aldrig gå därifrån. Resten av dagen spenderade vi i solstolen och det får jag äta upp nu. Är helt bränd :(. Trodde verkligen inte att solen skulle ta så mycket då det var lite halvdisigt men hade fel. Skönt för stunden var det iaf, haha!

Detta var verkligen precis vad jag behövde just nu. En lugn helg tillsammans med en av mina bästa vänner. Det var verkligen värt varenda krona och jag fick verkligen ut någonting av det. Det var skönt och är så glad att vi kom på den här idéen! 

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Bästa dagarna <3
malouh
malouh,
Verkligen <3
nouw.com/malouh