En helg i Kungälv

Vardag

I fredags eftermiddag packade jag ihop en sportväg som vägde hur mycket som helst och så åkte jag och Richard till Kungälv där vi stannat över helgen. När vi kom fram åt vi tacos och satt och pratade mest hela kvällen innan det var dags att gå och lägga sig. Så himla mysigt att träffa familjen igen <3.

På lördagen åkte vi till älsklingsDeddan. SOM JAG SAKNAT HONOM. Världens bästa bästa ponny. Vi tog en ridtur ut i det fina höstvädret och jag njöt som bara den över att vara tillbaka i sadeln igen. Men det kändes inte ett dugg konstigt när jag väl satt upp. Det kändes precis som det brukade och det gör mig så glad. Känner verkligen den här hästen utan och innan så det var bara så himla naturligt. Egentligen var tanken att vi skulle rida ett pass i paddocken bara för att jag verkligen verkligen var sugen på ett riktigt pass dressyr. Men det blev ändrade planer och vi red ute på grusvägarna istället vilket var minst lika bra. Har faktiskt träningsvärk i mina axlar idag vilket gör mig lite ledsen, haha. Förr skulle det till ett riktigt kämpigt pass för att jag skulle få träningsvärk men nu räckte det med en liten uteritt😂. Aja det är så det är när ridningen inte utgör hela min vardag längre. I vilket fall var det så himla roligt för Deddan såg verkligen ut att trivas. Han var rund och go om magen och han kändes så lugn och harmonisk och det är allt som betyder något för mig. Att han har det bra. Sedan gör det otroligt ont i mitt hjärta över att det inte är jag som tar hand om honom längre men det är dessvärre så det blir när tiden inte längre räcker till på samma sätt...

​Resterande lördag pluggade jag en hel del och så åt vi middag på kvällen samt kollade på film. Under söndagen gick vi upp rätt så tidigt, åt frukost och sen åkte vi till Media Markt och beställde en ny telefon till mig! Så glad. Jag ska få en iphone 7 :D. Därefter hoppade vi på bussen hem till Borås igen där vi är nu. Har rätt ont i huvudet men ska resten av dagen plugga i vilket fall. 

Det var min helg kort och gott. Så himla kul har det varit att vara hemma i Kärna. Dock är det tråkigt för det finns så mycket som jag gärna vill hinna med när jag väl är där, så mycket människor jag vill träffa. Dock är det omöjligt att hinna med allt så man får ta det i omgångar! Och en lugn helg hemma hos mamma var precis vad jag behövde!

 

Gillar

Kommentarer