En dag som sprang förbi

Vardag

Jag förstår inte hur jag kan få känslan av att denna dagen gick fort men så känns det. Hade föreläsning på morgonen i internationell ekonomi och jag kommer på mig själv med att gilla det mer och mer för varje föreläsning som går! Men det där med att väcka mitt intresse beror väldigt mycket på hur föreläsaren är varav den nuvarande kanske inte är min favorit. Men gissar att ämnet är intressant i övrigt så det funkar! Men om man tänker på marknadsföringen, som jag verkligen trodde skulle vara mitt ämne, försvann mitt intresse ganska direkt då jag inte alls gillade föreläsaren så mycket. Så det är olika!

Vid lunchtid gick jag hem och åt MASSOR till lunch. Usch ogillar känslan av att vara jätte mätt grovt. Kollade på dokumentären om Peder Fredrikssons häst All in, diskade, tvättade och fixade lite i lägenheten. Ville egentligen gå till gymmet men gjorde allt förutom det p.g.a. alldeles för jävla mätt. Alltså jag överdriver inte ett dugg när jag säger att jag lider av att vara mätt. Vad är det för löjligt i-landsproblem kan man undra. Skäms lite faktiskt. Jag är ju givetvis väldigt tacksam över att jag har chansen till att äta mig mätt varje dag. När klockan blev 16 övervägde jag en sista gång om jag skulle gå till gymmet idag och då bestämde jag mig för att köra. Så på med träningskläderna, i med en podd i öronen och så lyckades jag faktiskt med ett bra träningspass. Gissar att jag kommer ha en del träningsvärk imorgon, heh. Hoppade direkt i en dusch när jag kom hem, vi fixade middag och efter det gick vi till Borås Arena för att se på Elfsborg-ÖSK. Vi får gratisbiljetter från skolan nämligen så fastän jag inte håller på något av lagen så är det alltid kul ned fotboll. Elfsborg vann vilket jag är glad för då jag fick med mig en glad pojkvän hem från matchen 😉.

Nu ska jag sova, imorgon väntar ett upplärningspass på jobbet och efter det ska vi på kalas hos Richards föräldrar då hans mamma fyllde år idag <3.

Godnattkram.

Gillar

Kommentarer