En bra helg

Här sitter jag i soffan i killens tjocktröja, halvt seg, mätt efter middagen och så himla glad. Jag känner verkligen ren lycka efter denna helgen. Dels eftersom någonting som tyngt mig väldigt längre precis fått en lösning. Jag vill inte dela med mig om detta riktigt än utan skriver om det när det börjar närma sig men det kommer att ljusa upp min vardag något oerhört. Men mer om det senare som sagt!

I fredags jobbade jag till 19. Efter det gick jag hem för att packa och bättra på sminket innan jag tog bussen till Göteborg. Min fina vän Madde fyller år idag vilket vi firade redan i fredags med en överraskningsmiddag. Dessvärre kunde inte jag vara med på själva överraskningen utan jag kom senare till efterrätten istället! Vi hade det sååå trevligt och det var kul att få träffa Maddes vänner. När alla sedan hade åkt hem så hämtade Richard mig och så sov jag hemma hos hans föräldrar.

Sen på lördagskvällen samlades ett gäng väldigt bra personer hemma hos min vän Jasmine för festligheter. Vi gjorde alla de där obligatoriska sakerna som man gör på förfest innan vi sprang till bussen mot stan för att dansa vidare på Push. Det var faktiskt första gången jag var där och vi hade en så SJUKT BRA KVÄLL. Tror inte det spelades en enda dålig låt den kvällen vilket ger kvällen stor potential till att bli lyckad. Det blev den. Vi dansade bokstavligt talat skiten ur oss, skrattade som bara den, blev av någon konstig anledning uppbjudna till VIP:en av Viktor Frisk (?!) och hade det så sjukt kul. Mina vänner är helt fantastiska.

Två gamla bilder får pryda detta inlägget då jag helt enkelt inte tog några bilder denna helgen, heh.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,

Jag är så glad att jag fick träffa er också! 💖💖💖