En bättre torsdag

Vardag

Gårdagen var en bra dag! Hade massor att göra så hann inte riktigt med att skriva någonting. Började morgonen med att bjuda hem några av mina klasskompisar på frukost innan vår föreläsning som började 9.15. Dom bor i Göteborg och gick upp ännu tidigare än vad dom egentligen behövde göra bara för att komma hem och mysa lite hos mig innan <3. Jag hade köpt såna där goda baguetter som man gräddar själv i ugnen så det blev en bra start på dagen. Föreläsningen gick därefter bra, men det är mycket man ska lära sig! En stund efter skolan så fick vi finbesök hemma. Min älskade mamma och hund svängde förbi oss när hon ändå var i krokarna. Saknat dom!! Vi tog en fika ihop och uppdaterade oss om vad som hänt under den senaste tiden.

Vid halv 4 trallade jag till jobbet där jag hade ett pass från 16-20.15. Det gick bra och det känns som att jag har mer koll på vad som ska göras bakom delikatesskylen. Tycker det är roligt att jobba där och jag tycker att det är superkul att stå och prata lite mer kunderna. Det blir ett helt annat möte med kunden när man står bakom disken jämfört med när man sitter i kassan. Tror man stöter på färre sura människor i delikatessen eftersom man hjälper dom med någonting. Det kör man ju i kassan med men jag får känslan över att det inte är samma tidspress bakom disken. Har man kö i disken så är det dock lite jobbigt för jag har inte alls samma förmåga av att öka tempot eftersom allting fortfarande är så nytt.

Direkt efter jobbet gick jag hem och mötte Madeleine, bytte kläder, bättrade på sminket och sedan gick vi till en annan lägenhet i byggnaden där det var en hel drös med människor samlade, bl.a. var Richard där. Där festade vi tills vi gick vidare till XoY. Det är en klubb här i Borås som har öppet på torsdagar. GRYMT. Ute träffade vi ytterligare människor från vår klass. Så himla roligt. Älskar verkligen att vara student och leva studentliv.

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Så mysigt att hälsa på er ❤ Tack för ni passade vovven...
malouh
malouh,
ingen fara <3
nouw.com/malouh