Fredag

Vardag

Hejsan! Det var ett par dagar sedan vi hördes och det beror helt enkelt på att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Igår hade jag dels vanlig föreläsning, sedan var vi på en grym föreläsning med Clara Henry och efter det kom Felicia hem till mig och så gick vi ut till XoY på kvällen. Superkul! Idag har jag varit rätt seg och inte fått gjort alls så mycket som jag hoppats. Men en sak har jag gjort som gjorde mig väldigt glad! Min pappa ringde nämligen mig och frågade om han och farmor kunde komma förbi och fika hemma hos oss idag. Sagt och gjort kom dom till oss och det var sååå mysigt. Det var ett tag sedan jag träffade farmor och det är alltså så kul att träffa henne! Det var dessutom kul att få visa upp vår lägenhet! Älskade lilla farmor, hon är så fin hon <3.

På kvällen har jag och Richard myst till det med hemmagjord pizza. Så himla gott! Och så har jag suttit och pluggat i några timmar också. Men det funkade bra trots allt, kvällen var ju fantastiskt fin utanför.

Kolla vilken fin utsikt vi har från våran balkong ändå! Vi bor mitt över viskan.

Nu ska jag krypa ner under täcket och tacka för idag. Är så oerhört trött och imorgon väntar en jobbdag på My one igen! Det ska bli kul för jag kommer jobba med mamma igen. Det är alltid kul!

Gillar

Kommentarer