Måndag!

Vardag

Idag hängde jag med min klasskompis Veronica till hennes stall. Vi har länge pratat om att jag ska hänga med henne till dit så att jag får träffa hennes häst och idag blev det äntligen av. Vädret var riktigt härligt också och tanken var att jag skulle ta bilder på dom med kameran. Dessvärre var jag så klantig så jag glömde batteriet till kameran hemma... Åh blev så besviken för var verkligen taggad på att fota ett hästekipage igen. Det var så länge sedan sist :(. Jag får helt enkelt hänga med henne snart igen!

I slutet fick jag hoppa upp och skritta och trava lite vilket var så himla roligt! Det är verkligen kul att rida andras hästar. Det är alltid svårt tycker jag men jag tycker att vi fick till det på slutet! Hon var så himla mysig att rida. Verkligen motsatsen till min lilla busponny, haha! Lady var lyhörd och sansad. Så himla fin verkligen.

En söt liten kattunge som fanns i stallet <3.

När jag kom hem bankade mitt huvud så jag tog det lugnt tills dess att vi gick och handlade. Efter det satte jag mig och sammanställde lite anteckningar, åt middag, duschade och nu sitter vi och kollar på Sverige-Italien. Hoppas dom tar sig till VM!

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Mysigt ❤❤