Morgonrutiner

Vardag
Här kommer en sån där liten lista om morgonrutiner som cirkulerar runt lite varstans nu för tiden. Just denna listan är tagen från Andrea Hedenstedts blogg

När går du upp? På vardagar brukar jag gå upp vid 7 oavsett om jag har en tidig föreläsning eller inte. Ibland blir det inte så men som oftast gör jag det! På helgerna så beror det på lite vad jag gjort dagen innan samt vad jag ska göra kommande dag men det vanliga är att jag går upp vid 9 någon gång.

Vad är det första du gör på morgonen? På vardagar tar jag alltid på mig kläder först och sedan sminkar jag mig! På helgerna drar jag istället på mig ett par pyjamasbyxor och en tröja och börjar laga frukost istället.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon? Jag duschar alltid på kvällen! Så i badrummet kanske jag spenderar 25 minuter på morgonen då jag sminkar mig och borstar tänderna och sånt där som man gör på morgonen.

Är frukost viktigt? Frukost är det bästa målet på dagen enligt mig och jag fungerar inte riktigt om jag inte äter på morgonen, hehe. När jag jobbade på Willys förut och började kl. 6 så testade jag att inte äta frukost innan jag åkte dit då vi alltid åt frukost vid 8 men det funkade inte alls för mig. Jag var döhungrig när det väl var dags att äta så jag fick helt enkelt äta frukost två gånger såna dagar, haha.

Vad äter du till frukost? Det kan variera mellan två mackor med juice och ett ägg till eller en smoothie. Tidigare hade jag en yoghurt med flingor period men den har övergått till smootihes sedan jag fick min mixer i julklapp!

Är du morgontrött? Nej det skulle jag inte påstå. Tidigare var jag det men nu har jag övergått till att vara en morgonmänniska igen! Men det är det jag gillar bäst. Det är inte så att jag flyger upp ur sängen varje morgon utan ibland tar det emot. lite om man sovit få timmar. Men att sova till 10-11 är ingenting som jag gjort på väldigt länge! När det händer så tycker jag att det känns som att halva dagen försvunnit.

Vad har du för alarm? Just nu har jag "blinkning" men jag gillar den inte. Tröttnar väldigt fort på alarmsignaler så byter då och då bara för att jag blir så trött på dom snabbt, haha.

Hur ser en perfekt morgon ut? Att vakna av mig själv vid 8-tiden helt utvilad, inte ha några föreläsningar på morgonen utan göra en god frukost och äta framför en serie iklädd mjukiskläder. Precis så som det oftast blir på helgerna med andra ord.

Vad är det bästa med morgonen? Frukosten helt klart, haha! Jag gillar det så mycket att jag kan tänka på hur mycket jag ser fram emot att äta det på kvällen när jag ska sova. Någonting som jag också gillar är när man vaknar på rätt sida sängen och känner sig pigg och positiv.

Hur går du helst klädd på morgonen? Helst skulle jag nog vilja ha en morgonrock men det är konstigt nog ingenting jag äger. Dock gillar jag att ha på mig pyjamasbyxor och en gosig tjocktröja.

Gillar

Kommentarer