DEDDAN FLYTTAR TILL BORÅS

Dartanjang

Då var det bestämt! Deddan ska flytta tillbaka till mig igen efter att ha varit utlånad i ungefär två år. Vi har hittat ett perfekt litet stall dit det tar mig en halvtimme att ta mig från dess att jag går från vår dörr tills att jag går in genom stalldörren. Det är ett superfräscht stall med fina hagar, paddock med belysning, massor av ridvägar och två andra hästar.

Det finns många anledningar till varför han ska flytta tillbaka hem till mig och jag väljer att inte gå in på detaljer angående detta även om jag gärna skulle vilja. Men jag kan väl säga såhär att detta kommer att bli en oerhörd lättnad att själv vara den som har uppsikten över honom nu och att det är jag som får ta hand om honom på mitt sätt sätt. Den nuvarande familjen som han står hos är den andra familjen som han bott hos under dessa två åren och för mig är det inget alternativ att börja att leta efter en ny familj när han inte längre ska bo kvar hos den nuvarande. Jag orkar inte med att gå igenom den processen en gång till att hitta en ny fodervärd då den innebär så mycket risker. Mitt liv ser helt annorlunda ut mot vad det gjorde för två år sedan då jag jobbade i Göteborg och spenderade den mesta vakna tiden på en buss. Som student har jag möjlighet till betydligt mer fritid och eftersom jag själv kan styra över mina studier utöver föreläsningarna som jag går på så kommer jag mycket lättare kunna hinna med stallet utan att stressa.

Deddan kommer att flytta till Borås runt 1 mars. Innan han flyttar har vi ett par saker som måste avklaras innan flytten kan ske. Däribland att han ska få träffa en veterinär imorgon. Ser så mycket fram emot tills att det är dags att flytta honom. Känns nästan som att vi köper honom på nytt och jag har exakt samma fjärilar i magen som augusti 2010 då han faktiskt blev min. Tror detta kommer att bli så himla bra.

Gillar

Kommentarer