Då var julen över...

Vardag

Med tanke på att jag inte hunnit hälsa er god jul så får jag istället hoppas på att ni haft en alldeles underbar julhelg <3. Jag som gått med så mycket julkänslor under halva november och början på december tappade nog dom någon gång efter det för jag tyckte det kändes helskumt att vakna upp på självaste julafton när dagen väl var kommen, haha. Men jag har haft en helt underbar jul!! Blir verkligen helt glad och varm inombords när jag tänker tillbaka på den. Dock har den varit en aning hektisk. Jag och Richard bestämde oss nämligen för att fira jul ihop i år vilket resulterade i 6 hela julfiranden! Men det var det värt för jag är så himla glad att jag kunnat träffa så många som jag kunnat. Tycker det är lite det julen går ut på, att umgås med nära och kära och fastän att jag inte kunnat träffa alla så har jag träffat väldigt många och det är jag glad för. Tänkte berätta lite mer i detalj hur mitt julfirande var så vi tar det i kronologisk ordning.

23:e december blev jag och Richard hämtade i Borås av Uffe. Det tackar vi för för vi hade väääldigt mycket packning! Väl hemma hos mamma gick vi ner till tappen och köpte en gran som dom inte hunnit göra tidigare. Väl hemma igen så var det dags att pynta den. Medan några sysslade med det så fixade andra i ordning ett litet julbord som vi åt senare på kvällen. Sedan var det dags för uppesittarkväll! Jag vann 100 kr så jag var extra glad ;).

24:e december vaknade vi upp hos mamma och så åt vi lite julfrukost ihop. När vi ätit upp så öppnade vi julklapparna! Detta eftersom att vi skulle vidare sen. Så himla mysig morgon, en perfekt start på julaftonen! Jag, Richard och mina två bröder åkte sedan till pappa och Mia. Vid lunchtid åt vi mat och därefter öppnade vi julklappar. Vi hann precis färdigt till Kalle Anka som vi såg ihop. När det sedan var slut så var det dags för mig och Richard att tacka för oss och bege oss till nästa stopp - Partille. Först var vi hemma hos Richards farmor och farfar tillsammans med hans familj. Vi umgicks, öppnade julklappar och spelade julklappsleken. Jag vann små ugnsformar och disktrasor för ett helt år ungefär. Efter ett tag gick vi sedan hem till Richards mamma och pappas hus, bytte om till pyjamas och slutligen öppnade julklappar hemma hos dom. Sedan kollade vi på Svensson, Svensson innan alla totalt slocknade. Var så himla trött!

25:e december tog vi en liten sovmorgon. Dock sov jag jättedåligt då jag vaknade av en ENORM kramp i magen mitt i natten. Ett tag var jag rädd för att jag hade blivit magsjuk. Hade så ont i magen att jag bara låg och grät. Efter över en timme så släppte det lite och tillslut kunde jag somna om en liten stund. Gissar krampen berodde på att jag inte ätit mat sedan lunchtid och att jag därefter endast ätit julgodis. Min mage som är rätt känslig till en början gillade nog inte riktigt det, haha. På dagen kom i vilket fall Richards släkt på hans mammas sida och firade jul samt att Richards mormor fyllde år. Det var väldigt mysigt och kul att träffa alla! Även denna kväll var vi otroligt trötta när det väl var dags att sova att jag nog knappt hann säga god natt innan jag somnade.

26:e december ringde väckarklockan tidigt och vi gick upp och fixade i ordning oss. Sedan åkte vi tillbaka till Kungälv för att plocka upp mina bröder innan vi styrde bilen mot Örebro. Det var nämligen dags för julfirande med min mammas släkt hemma hos min mormor och morfar. Så himla glad att vi kunde åka upp och träffa släkten, det var bra mysigt det! Vi öppnade julklappar, åt god mat, spelade julklappsspelet och diverse andra spel. När alla hade åkt hem till sig och efter att vi suttit uppe och pratat med mormor och morfar en stund så var det dags för oss att sova. Kan säga att jag där och då tänkte att det var rätt skönt att julafton nu äntligen var över med tanke på hur mycket som vi lyckats hinna med. Vi åkte hem till mamma igen redan dagen efter direkt efter frukost!

Gillar

Kommentarer