Bulgarien dag 1

Resor

Här kommer ett hej från Bulgarien! Herregud vilken underbar plats vi hamnat på. Fint hotell, tyvärr inte någon balkong med havsutsikt men väldigt fint ändå. Otroligt fin strand med det finaste hav jag någonsin sett. Det är helt turkost, ser typ redigerat ut. Och området är grymt. Massa mysiga restauranger och det bara kryllar av små krimskrams affärer. Ungefär två kilometer bort är det desto mer liv, musiken dunkar och överallt finns människor som försöker bjuda in folk till sina uteställen. Roligt det med! Dock glad för att vi bor på den lugnare delen av Golden Sands då vi i huvudsak är här för att bara ta det lugnt.

Såfort vi anlände till hotellet igår var klockan ungefär 13 lokal tid så vi gick direkt ut för att kolla på stranden och för att hitta ett ställe att äta lunch på. Det blev en delad pizza på en restaurang precis i kant med stranden som vi lär äta på fler gånger denna veckan. Väldigt gott! Därefter var vi på stranden hela eftermiddagen. När vi hade solat och badat färdigt för dagen gick vi och handlade vatten och lite annat att dricka, sedan gick vi till vårat rum för att duscha och fixa iordning oss. Efter vi spelat lite kortspel gick vi ut på stadens stora gata igen i jakt efter en restaurang. Tillslut hittade vi en där vi fick ett bord med havsutsikt. Vi åt ostburgare med pommes. Gott var det, men stor skillnad mot vad vi är vana vid. Dessa hamburgare innehöll inga grönsaker och inte heller någon sås. Dock var de mer kryddstarka vilket var gott! När vi hade ätit färdigt och betalat strosade vi runt en stund på gatorna för att se oss omkring innan vi gick hem och totalt dog. Så otroligt trötta var vi!

Nu har vi precis varit och ätit frukost och om en stund ska vi gå ner till stranden där vi troligtvis kommer spendera hela dagen! Vi hörs när vi hörs. Förhoppningsvis ikväll eller imorgon. Hotellets wi-fi är inte särskilt bra så det är inte helt lätt att få någon kontakt med det. Inte ens internatet som vi köpte upp till rummet funkade :(. Men men, det är ju inte det viktigaste!

Gillar

Kommentarer