Blir frustrerad

Tankar och åsikter

Nu på förmiddagen har jag b.la. gjort några skoluppgifter och så har jag varit iväg en sväng på gymmet. Och jag blir så otroligt frustrerad när jag tränar nu för tiden för att jag inte orkar ett endaste piss. Om jag nu hade någon form av kondition tidigare så är den totalt borta nu. Jag blir så omotiverad av min egen form så att jag överväger att inte försöka träna. Fastän att jag så väl vet att det kommer bli bättre bara jag håller glöden uppe och är noggrann med att träningen faktiskt blir av. Grejen är bara att det är så omotiverande så att jag dööör.

Så länge jag kan minnas så har jag alltid varit en aktiv människa som rört på mig. Sedan jag var fem har jag ridit, och inte långt därefter så började jag med både fotboll och innebandy. Det har liksom varit min grej att alltid röra på mig, jag älskar det. Det jag vill komma fram till är väl att jag aldrig någonsin i mitt liv varit i så dålig form som jag är i nu. För visst har man haft formdippar innan, flera gånger men då har jag vetat om att bara jag ger mig fan på det så kommer jag vara tillbaka om några veckor. Det krävdes aldrig mer än så. Visst är jag inte någon vidare träningsnisse nu, har som mål att försöka komma iväg en sisådär 3 dagar i veckan i alla fall och det är klart att det tar tid att utvecklas då. Men det känns som att jag inte tar mig någonstans alls. Jag bara står här och trampar sand. Problemet till varför det känns så tror jag dels beror på att det endast hänger på mig nu mer. Rätt vad det är så kan det ta en vecka eller två innan jag pallrar mig tillbaka till gymmet igen. Och då är man ju genast tillbaka på ruta ett igen. Och så håller det på. I två veckor är jag duktig och ligger i medan jag två veckor efteråt inte rör på mig mer än fram och tillbaka till skolan.

En annan förklaring till varför jag inte ser någon utveckling är nog för att gymma egentligen inte är någonting för mig. Jag är och har alltid varit en lagmänniska. Jag älskar att spela i lag då jag tycker det är så mycket mer motiverande att göra det ihop med ett helt lag. blir så mycket mer peppad då! Att ensam gå till gymmet och stöta på massa främmande människor är inte riktigt min grej, och att springa eller cykla utan att ta sig framåt gör mig så fruktansvärt omotiverad. Egentligen tycker jag verkligen om att springa, men INTE på ett löpband. Dock har jag inte så mycket till val just nu då jag inte har några bra löpskor men det ska jag skaffa mig så fort jag får råd. För 10 minuter på löpbandet i en låg hastighet är jobbigare än att springa 8 kilometer utomhus, alla gånger i veckan. Är man inte tillräckligt taggad på att träna så är det svårt att komma någonstans. Jag behöver 100% intresse för den träning jag gör, annars kan det lika väl vara.

Gillar

Kommentarer

Moster
,
Finns det inga lag på höskolan att gå med i? Borde ju hitta nått skoj... Lättare också om du sätter upp ett mål. Ska vi tävla om nått??
Och att löpa ute är 100 ggr roligare än inne. Pria skor NU!
Följ Paolo Roberto på Insta. Han har förmåga att tala klarspråk typ:"disiplin är skillnaden mellan vad du vill just nu och vad du verkligen vill".
Kör på nu!!
malouh
malouh,
Tack för alla tips! Vettefan om jag vågar tävla mot dig i någonting just nu, din form är 1000 gånger bättre än min, haha! Men om ett tag kan vi verkligen börja tävla 😉 Någonting med skolan hade varit superkul! Vill bara ha lite stabilitet med skolan och jobb först <3
Kram
nouw.com/malouh