Bilder från Kreta - Del 4

Foton, Resor

Här kommer sista gänget bilder från Kreta. Tror jag i alla fall, hihi. Kan inte fatta att det är ungefär två månader sedan vi var där. Sommaren har verkligen gått fort!

En dag när vädret blev sämre så passade jag och Richard på att se oss omkring. Vi hoppade på en turistbuss som åkte runt både lite i staden där vi bodde men även upp i bergen runt om. Tycker det är så kul att komma iväg och se annat än bara det allra närmaste området intill hotellet. Plus att vi lyckades undvika regnet på detta sätt. Perfekt!

Såhär såg jag ut på utflykten! För trots moln och skurar så var det otroligt varmt. Måste bara passa på att hylla mina älskade Birkenstocks. Det är dessa jag hängt med absolut mest med denna sommaren och de är helt fantastiska.

Denna lilla grekiska by som låg längst upp på bergen åkte vi igenom och vi var inte mer än några decimeter ifrån husknutarna när bussen trängde sig mellan husen.

Detta är ett litet hus från den lilla byn. Alla hus såg likadana ut i princip.

Vägarna uppe i bergen var helt slingriga men som tur var blev jag inte åksjuk.

Vi stannade till vid en hållplats för att se oss omkring vid en ruin som fanns kvar från Andra världskriget. Dock satte vi oss inte in så mycket i vad som faktiskt hade skett på platsen utan vi vandrade mest runt på de olika stigarna och tittade på getter.

Den absoluta höjdpunkten denna resan har dock varit närheten till havet. Spenderade mycket tid där och fick det bekräftat ännu en gång att det inte finns något bättre än saltvatten och sand mellan tårna.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Åh vad fina bilder😍 vilsken otroligt snygg tjej du är💖 längtar tillbaks
Moster Eva
,
härliga minnen l bilder!!!