Att vara sjuk på sommaren

Vardag

Här kommer ett hej från en sjukling!

Igår var det min födelsedag och jag vaknade upp till sång och frukost på sängen av min fina kille klockan sex på morgonen innan han gick till jobbet. Älskar honom så mycket <3. Kände dock redan då att jag inte mådde bra. Hade ont i magen, kände mig febrig och var väldigt förkyld (gissar att det är konsekvenserna av en helg i tält på Smögen,hehe). Men jag försökte äta frukosten så gott det gick, kramade honom hejdå innan han gick till jobbet och jag kämpade mig bort till stallet. Tänkte att jag kanske skulle må bättre av lite frisk luft. Det hela slutade dock med att jag fick sjukanmäla mig från jobbet och istället tillbringa dagen hemma i soffan. Satt mest och slökollade på diverse olika program på TV och tiden gick så långsamt. Värmen i lägenheten bidrar ju inte direkt till att jag mådde bättre om man säger så. Jag bokstavligt talat smälte bort.

På eftermiddagen kom Richard äntligen hem och som jag saknat honom. Jag blir så lätt rastlös när jag är själv och ännu värre är det när man inte riktigt kan hitta på något. Vi hade egentligen planer på att äta på restaurang och kolla på bio på kvällen men det kändes inte riktigt lägligt eftersom jag mådde så dåligt. Istället gick vi till Tugg och köpte med oss mat hem och kollade på film i soffan istället. Vi fick göra det bästa av situationen helt enkelt! Och så himla mysigt ju. Vi såg The Greatest Showman som var riktigt bra!

Jag har svårt att formulera mig varför men kan tycka att det känns obekvämt att fylla år. Antar att det mest beror på att jag inte vill att människor ska känna sig tvingade till någonting då jag själv inte har några förväntningar. Det är liksom bara en liten födelsedag och ogillar den uppmärksamheten som det skapar, haha. Men är så tacksam över Richard som firade mig så fint och för alla gratulationer jag fick under dagen av nära och kära! Blir alldeles rörd.

Tre bilder på mig och Richard från Kreta <3.

Gillar

Kommentarer