Att sätta guldkant på vardagen

Okej, har suttit och funderat länge på hur man kan göra rubriken mindre klyschig men det är omöjligt (skyller på en lång arbetsdag). Så ni får helt enkelt ursäkta mig, haha! Visserligen är hela poängen med detta inlägget också rätt klyschigt men ibland börjar man även fundera över de klyschiga sakerna och vips blev det ett inlägg på bloggen av det.

Anyway, idag efter jobbet så tog jag bussen hem, bytte om och gick ner till Linnéa där hela Richards familj fanns samlad. Vi skulle nämligen lyxa till det med Pinchos idag! Det är så himla gott där! Richards föräldrar var dessutom så himla gulliga som bjöd oss alla på det. Så himla snällt! Och själva grejen att hitta på saker mitt i veckan är så otroligt roligt när det väl sker. Uppskattar verkligen sånt! Det livar liksom upp hela vardagen på något sätt. Tror det är viktigt att man gör saker emellanåt som inte innebär något av det man brukar göra annars för att få en brytning och variation. Som att gå på restaurang, bio, dricka vin eller vad tusan som helst! Eller varför inte en filmkväll med ett gäng kompisar efter jobbet? Tror såna saker gör att man har en betydligt bättre inställning till jobb och allt som man upplever som måsten. Saker som går på rutin. För det tror jag är den största orsaken till söndagsångest och att tiden går långsamt - om dagarna går som på repeat. Men om man ser till att göra roliga saker under vardagarna och inte bara på helgen så blir det lättare.

Ska absolut se till att göra mer såna här saker i fortsättningen. Visserligen har jag inga större problem med att ta vara på lediga stunder under sommaren men under vintern blir det annorlunda. Det ska jag verkligen komma ihåg under våra kallaste och mörkaste månader i fortsättningen. Tänk vad man skulle uppskatta lite guldkorn i vardagen då. Tänk på det ni också! <3

Gillar

Kommentarer