Att börja dagen med en springtur.

Vardag

Idag innan det var dags för mig att gå till skolan så tog jag mig ut på en promenad. Jag gick till Kypegården för att sedan springa ett varv runt sjön och gå tillbaka hem igen. På vägen dit så är det i princip endast bara uppförsbackar vilket är lite småjobbigt. Dessbättre är det nästan bara nerförsbackar på vägen hem vilket är lite skönt. Med en podd i öronen, med frisk luft och fin natur så var det riktigt skönt att komma ut och träna innan skolan. Det kändes skönt att ha det färdigt för dagen så att jag kunde göra de andra sakerna som jag behövde göra efter skolan istället. Det är viktigt att ta vara på den tid man har! Ska verkligen försöka lyckas med detta oftare för det kändes riktigt bra efteråt. Dessutom var det skönt att träna när man fortfarande hade en massa energi. Efter en lång dag i skolan så är man betydligt tröttare.

När jag vaknade så övervägde jag om det ens var någon idé att träna idag då jag är rätt förkyld. Sov framförallt inte särskilt bra inatt då jag åkt på en förkylning IGEN och vaknat massor av gånger av nästäppa under natten. Det är minst tredje gången detta året som jag blivit förkyld och det är riktigt tröttsamt. Hoppas på att jag sover bättre inatt!

En bild från mitt träningspass idag. När jag var ute så var det rätt grått och kallt ute men efter lunch så vände det helt och solen har skinit hela dagen efter det. Underbart.

Gillar

Kommentarer