Att andas ut

I onsdags skrev jag min sista tenta för denna perioden och sedan dess har jag njutit som bara den av att slippa plugga. Man behöver verkligen pauser ibland och jag var i stort behov av det nu alltså! Blev frågad om jag kunde jobba dagen efter tentan men jag tackade faktiskt nej till det då jag verkligen behövde en dag utan någon som helst press. Har fått för mycket av det den senaste tiden. Det var riktigt skönt att bara strosa runt hemma i pyjamasbyxor och ta det lugnt, fixa saker som man skjutit upp på och så. På torsdagskvällen mötte jag upp tjejerna från klassen för att fira att tentorna var över. Vi var först hemma hos Johanna för att äta mat och sedan mötte vi upp ytterligare ett gäng från klassen för att slutligen gå till X&Y. Rolig kväll! På fredagen åkte jag till Ewe och umgicks med henne! Hon har ju flyttat hemifrån nu så fick äntligen se hur hon och hennes pojkvän bodde. Så roligt! Efter att vi varit hemma hos henne i några timmar åkte vi in till stan och åt på Vapiano. Älskar deras svamppasta! Vi funderade på att gå på bio men den enda filmen vi ville se gick sent så vi valde att hoppa över det och istället sätta oss och fika. Så himla mysigt att spendera en kväll med henne <3.

Vi skildes sedan åt i Göteborg och då gick jag och mötte upp Richard och hans kompis som var i stan. Vi satt på en bar en stund innan vi åkte hemåt. Sov hemma hos Richards föräldrar vilket jag tycker om så oerhört mycket! Vi sov ut en stund och åt sedan färska frallor till frukost som vi alltid gör! Sedan hade vi släktkalas för Richard.

Idag har vi varit på Ikea. Vi har nämligen planer om att ändra om lite här hemma för att få mer förvaring! Bland annat vill vi byta ut vår Tv-bänk och så vill vi ha någon form av hylla i vårt badrum som vi aldrig tagit tag i. Nu när denna perioden är färdig så är jag hur taggad som helst att fixa! Vi köpte dock ingen ny möbel idag utan kollade för att få se möblerna i verkligheten innan vi bestämmer oss!

Hoppas ni haft en fin helg! Min var hur bra som helst.

Gillar

Kommentarer