Återvände till gymmet

Vardag

Godkväll!

Smällde precis igen boken i makroekonomi för dagen. Herregud är helt slut i huvudet nu. Men hamnade i ett sånt otroligt flow så såg ingen mening med att sluta. Fick massa bra saker gjorda! Innan jag började plugga var jag nära på att bryta ihop då jag är stressad inför tentan och inte hade någon aning om vart jag skulle börja, haha. Det är så jag nästan alltid fungerar. Först är jag nära nedbrytning men så biter jag ihop och sedan brukar det ändå gå ganska bra.

Min föreläsning slutade 15.30 idag och efter en liten mellanlandning i lägenheten gick jag och Richard till gymmet. Det känns verkligen som att det var evigheter sedan jag var där (vilket också är lite sant). Dock var vi där i helt fel tid då det kryllade av människor där. Det var svårt att hitta någon maskin som var ledig så vårt träningspass blev inte riktigt som tänkt. Dock var det jobbigt ändå och jag fick tränat mage och rygg vilket är det jag behöver mest med tanke på min onda rygg. Så det var bra! Vi ska dock i fortsättningen försöka vara där innan folkströmmen kommer.

​Nu ska jag ta det lugnt en liten stund innan det är dags att sova. Ska ställa klockan tidigt imorgon också så att jag hinner plugga även innan jag går till skolan. Börjar bli fett stressad inför tentan nu. 

Godnatt och sov så gott!

Gillar

Kommentarer

Mormor
,
Ta det lugnt! Du klarar den galant , det är ju tre veckor kvar. Du hinner läsa allt flera gånger om. Kram.
malouh
malouh,
Jag hoppas på det, tack <3
nouw.com/malouh