Åre 2017 del 2

Foton, Resor

Såhär fin var himlen flera mornar när vi vaknade.

Dessa icke-stavanvändande åkare fick jag hjälpa flera gånger att ta sig fram när backarna planade av. Oftast hjälptes vi åt så att vi drog varsin åkare men en gång fick jag dra dom båda längs en lång transportsträcka! DET var jobbigt, haha!

Så himla vackert bara.

Jag.

Jag och Richard på toppen!

En dag när vi gick upp så var det helt dimmigt. Usch tänkte vi men krigade oss ändå ut i backen eftersom det var vår sista heldag i Åre! När vi går av liften så ser det ut såhär där uppe. Dimman låg över byn men väl uppe på berget så var det hur fint väder som helst. Det var häftigt! När man åkte ner för backarna blev det helt vitt runt omkring en efter ett tag när man åkte in i dimmolnet, haha.

I eventbyn där vi fick gratis lunch varje dag kunde man göra massa olika aktiviteter också. Som på dessa bilder där dom spelar snöbollsspökboll och volleyboll med en jättestor boll. Båda dessa aktiviteter MED pjäxor.

En bild på Michelle!

​Och en på Richard som gjorde sin debut på skidor denna resan. Han har aldrig åkt skidor innan men lärde sig helt sjukt fort! Ska påpeka att det inte bara var jag som stolt flickvän som var impad utan precis alla som vi åkte med sa detsamma! Jag och Madde tar åt oss halva äran eftersom det var vi som lärde honom ;).

Jag och Madde <3.

Jonathan och Nathalie!

Det var de bilder som jag hade att visa er från Åre. Visst ser det underbart ut?! Vi hade verkligen tur på många sätt. Veckan innan så hade backarna mest bestått av tung snö och is. Det hade regnat flera gånger och då blir skidåkningen inte alls lika rolig. Vår första dag var precis så - isig och tung. Men så snöade det hela första natten så efter det höll sig backarna riktigt fina. Så himla glad för det! Det som hände efter skidåkningen med afterski, middagar och massa dans var även det så grymt bra. Hade verkligen kul konstant. Våra dagar var fullspäckade och jag förstår fortfarande inte hur jag kunde flyga upp varje morgon när klockan ringde. Men det är ju det att jag älskar att åka skidor så mycket så det fanns liksom inget som kunde stoppa mig. Inte ens en stulen telefon ;).

Gillar

Kommentarer