Åre 2017

Foton, Resor

Mina superfräsiga skidor som jag hyrde. Blev glad för både skidorna och pjäxorna passade bra ihop med mina andra kläder, wohoo!

Kjæresten min <3.

Madde och Michelle.

Har en liten rolig historia ihop med denna bilden. Frågade nämligen en kille jag inte kände om han kunde ta en gruppbild på oss vilket han kunde. Grejen var bara den att när jag fick tillbaka kameran så visade det sig att jag inte hade satt på kameran så det blev inga bilder, haha! Fick tag på en ny fotograf som tur va.

Madde igen!

Jag på toppen av Åreskutan. Vi hade turen att kunna vara däruppe varje dag om vi ville! Den turen hade inte besökarna tidigare veckor fick jag veta. Alltså kolla utsikten bara!!

Åkte gondol för första gången någonsin vilket jag tyckte var fräckt! (Egentligen inget märkvärdigt alls men byggt upp mina förväntningar sedan jag var liten så uppskattade min första tur mycket, hehe).

En bild på himmelsk varm choklad och en kanelbulle från en fikapaus på vårt lilla stammisställe (okej var där två gånger men ändå) får avrunda denna bildvisning. Kommer en del 2 snart!!

Gillar

Kommentarer