Äntligen sommarlov!

Vardag

Eller egentligen fick jag ju sommarlov redan i tisdags men helt ärligt så har tiden bara sprungit iväg och jag har inte riktigt haft någon tid till att skriva någonting här ännu.. Men nu! Tänker att jag helt enkelt går igenom dessa dagar som det varit tyst här. Har haft så fina dagar och det har stört mig att jag inte kunnat ta mig tiden att dela med mig.

Tisdag: Var fruktansvärt nervös på morgonen och det är hemskt att skriva tentor som börjar 14. Man går liksom bara och väntar och allt efter att tiden går så blir nervositeten bara värre och värre. Usch. Dock hann jag repetera ytterligare lite saker som jag var osäker på och som jag faktiskt också hade nytta av på tentan så det var ändå bra! Skrev ju tentan på dator och det var sååå skönt. Satt i ett litet rum med en vakt och det gick så mycket fortare än om jag hade skrivit för hand. Gick därifrån med en bra känsla vilket var en stor lättnad! Hoppas verkligen att det gick så bra som det kändes.

Efter tentan gick jag och mina klasskompisar och firade på restaurangen Vinci här i Borås och det var en sån himla bra kväll! Vi åt god mat och jag och Madde delade på en flaska vin. Jag åt en jättegod vegetarisk pasta! Vi satt där tills det stängde och gick sedan vidare till ett annat gäng klasskompisar och umgicks med dom tills det blev dags att gå hem. Gillar mina klasskompisar så. Kommer sakna att träffa dom regelbundet i skolan nu i sommar :(. Hoppas vi lyckas träffas i sommar ändå!

Onsdag: Började dagen med att ta bort gipset. Alltså den lyckan!! Så skönt att slippa ha det nu även om det gör rätt ont i handleden nu med tanke på hur svag och stel den är. Men det rättar nog till sig snart! Direkt när gipset var borttaget så tog jag bussen till Göteborg och mötte upp Emma och Ewe. Äntligen! Har saknat dom under tiden som jag tentapluggat. Vi gick på stan och kollade i affärer, åt lunch, fikade och så. Supermysigt!

Hahah kolla min bränna efter gipset! Bilden är inte särskilt bra men det syns väldigt tydligt😭

Torsdag: Fixade mycket hemma, skrev packlista och planerade en del inför Sydafrika! På eftermiddagen gick vi och kollade på Linnéa och Pontus presentation av deras uppsats. Dom har ju tagit examen! Kommer sakna dom på skolan:(. Efter presentationen åkte vi hem till Pontus föräldrar och firade med smörgåstårta (världens bästa sak om ni frågar mig). Därefter blev jag och Richard hemkörda och då tog jag första bussen hem till Veronica där ett gäng klasskompisar va. Vi spelade kubb, drack och hade en asbra kväll! När mina kompisar sedan dansade vidare ut så gick jag hem. Vill liksom inte riskera att någonting händer med min handled såhär nu i början. Har ju rätt ont som det är.

Fredag: Mådde väl inte jättebra i morse när jag vaknade... Var helt energilös och usch. Inte bra. Richard skrev sin sista tenta för denna perioden och direkt när han kom hem så gick vi ut och firade med en lunch på Viskan. Så mysigt! Sedan har vi gått på stan och handlat diverse saker inför Sydafrika! Lite kläder, vindjacka, en ryggsäck, saker från Apoteket osv. Har fortfarande en del saker att köpa men får lösa det nästa vecka. Annars har vi mest packat, tvättat och förberett massor. Vår lägenhet är totalt uppochnervänd och det är saker överallt, haha. Men det får bli morgondagens problem!

Nu ska vi äta apelsin och vattenmelon som vi skurit upp och sedan sova. Behöver verkligen det efter denna bakisdag, haha!

Gillar

Kommentarer

Sararittri
Sararittri,
Åh vad skönt att äntligen ta av gipset! Kram<33
nouw.com/sararittri
malouh
malouh,
Det var underbart!!
nouw.com/malouh