Äntligen hemma!

Vardag

Nu har jag och Richard äntligen landat här hemma efter att ha varit på resande fot i över en veckas tid. Så himla skönt att få komma hem till sig igen. Har börjat tröttna ganska rejält på att bo i en resväska om man säger så, haha! Men vilka fina dagar vi haft. Vi sov en natt hemma hos min pappa och två nätter hos mamma. Igår var vi dessutom på Fars Hatt i Kungälv vilket var hur kul som helst! Så himla roligt att ha så många vänner samlade på en och samma plats <3. Vi åkte in till Kungälv vid halv åtta och när vi var i Ytterby fick vi höra att det inte var någon kö alls utanför så vi blev megaglada. Men väl där 5-10 minuter senare var kön hur lång som helst. Så himla stört! Sommarevenemangen på hatten är minst sagt populära. Varenda kotte var där!

Redan vid 01 stängde hatten och då gick vi till Tribeca istället som ligger i närheten och spenderade resterande delen av natten där. Där var det precis lika mycket människor och väldigt roligt! Vid tre var vi hemma igen och då åt vi några mackor innan vi totalslocknade i sängen. Väldigt rolig kväll med världens underbaraste människor.

​Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Har en del kläder som måste tvättas, vi ska gå till affären och handla då kylskåpet är helt tomt och så tänkte jag börja rensa bilderna från Bulgarien. Ikväll ska vi äta Tacos och mycket mer än så har jag inte planerat. Underbart. 

Gillar

Kommentarer