Äntligen fredag!

Vardag

Det var så himla länge sedan jag kände en sån där riktig helgkänsla. Den där lättnaden över att äntligen vara ledig. När jag har jobbat så har mina veckorutiner inte alls bestått av lediga helger utan min ledighet varierade så himla mycket. Det är verkligen något helt annat när man jobbar måndag-fredag eller när man gör som jag nu - pluggar. Idag är det verkligen en lättnad över att det är fredag eftersom den här veckan minst sagt varit påfrestande. Det tar mycket på en när allting är nytt. Mycket nya människor och mycket nya omgivningar. Nu gäller det att lära sig ett helt nytt upplägg jämfört hur det tidigare varit att plugga och jag ser verkligen fram emot det så mycket!

Mina första intryck av att gå på högskolan är väldigt bra. Än så länge trivs jag och det är så skönt att endast fokusera på två kurser åt gången istället för åtta ämnen som man tidigare gjort. Sen är det inte helt lätt att hänga med nu till en början då det minst sagt blev en hårdstart med första uppgiften presenterad redan första föreläsningen men om jag förstått det rätt känns det mesta som kinesiska till en början. Men med lite tid förstår man det till slut.

Nu ska jag lägga allt som har med skola att göra åt sidan och ha en sjukt bra helg! Idag ska jag och många andra till högskolans egna studentpub - The Kårner. Innan vi drar dit ska några hem till oss och föra lite och äta tacos. Imorgon bär det av till Kungälv för att fira världens bästa Lina som fyller år på söndag. Kommer bli så himla bra tror jag. Ha en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer