Annandag påsk

Vardag

Har haft en otroligt bra dag idag. Jag gick upp tidigt fastän att jag var trött och piggnade till i en dusch. Var sedan mysig och dukade fram en sån där god frukost medan killen sov för att sedan väcka honom med en massa pussar <3. Vi planerade veckans matshopping medan vi åt och gick sedan och veckohandlade. Ett tips är verkligen att veckohandla! Det är så satans skönt att ha det gjort och himla ekonomiskt dessutom.

Vi plockade i ordning här hemma lite och efter ett tag kom Amanda hit! Vi åkte till stallet och fixade och donade, hon tog en massa fina bilder på mig och Deddan som jag kommer att visa och så var vi och åt en sen lunch på Viskan. Är så glad att hon kom! Vi har haft det så bra och fick så mycket flashbacks från när vi var yngre och vi var med varandra stallet jämnt och fotade. Eller ja, vi hängde mest hela tiden då! Men tycker det är så fint med vänskap där det kan gå månader utan att man varken hörs eller ses men när man väl ses så är allt precis som vanligt. Så himla fint.

När Amanda åkte hemåt gick jag bort till fotbollsarenan där Richard var och kollade på Elfsborgs första allsvenska match mot Malmö. Håller inte på något av lagen men att Allsvenskan är igång är ett grymt vårtecken och en gratis match tackar man inte nej till i första taget!😉

Imorgon är det dags att återvända till verkligheten igen. Har både dålig koll på mina kommande veckor och saknar motivation till att ta tag i allt men ska motivera mig med att man kan gå i tunna jackor om några veckor. Då blir allting lite lättare igen!

Hoppas ni haft en bra påskhelg. Min blev så mycket bättre än vad jag kunde förväntat mig!

Gillar

Kommentarer