Arken spa

Foton

Som ni vet hade jag och Richard nyss två år och vi såg det som en perfekt anledning till att hitta på någonting ihop. Så vi bokade in oss en natt på Arken spa i Göteborg! Och inatt sov vi där. Vi var där klockan 15 igår och checkade in. Vi gick direkt upp på rummet och bytte om till badkläder och gick ner till spat. Det var så himla mysigt! Egentligen är vi båda lite för oseriösa för att befinna oss på ett ställe där det ska vara lugnt och fridfullt men jag tycker ändå vi lyckades väldigt bra, haha. Det fanns så mycket olika saker på spat och vi testade allt. Det finns massor av olika bastus, pooler och vilorum typ. Bland det bästa var när vi somnade i det mörka rummet på varsin vattensäng. Sååå skönt. Annars gillar jag den iskalla poolen väldigt mycket! Det är inte direkt så att jag simmar runt i den men det är så skönt när man varit inne i en bastu eller varm pool att svalka av sig.

När vi var färdiga på spat gick vi upp på rummet, duschade, fixade i ordning oss och öppnade vinflaskan som vi köpte när vi var på en vingård i Sydafrika. Så gott!

Bara min <3.

När klockan började närma sig 21 gick vi ner till restaurangen för att äta tre-rätters. Till förrätt åt jag sotad lax, till huvudrätt fisk och till efterrätt vaniljglass. Jag gillade verkligen förrätten! Gillade även de andra rätterna men förrätten var min favorit. Har upptäckt att jag inte direkt är någon finsmakare vad gäller mat, heh. Men tur är väl det eftersom fin mat smakar ;). När vi var mätta och belåtna gick vi upp till rummet och kollade på film innan vi somnade.

Dagen efter vaknade vi upp till fint väder! Vi gick direkt ner till höjdpunkten på hela dagen - frukostbuffén. Frukost är det bästa jag vet och buffé gör det ännu bättre. Så underbart.

Tog en våffla till efterrätt såklart.

Efter frukosten gick vi upp till rummet, packade i ordning alla våra saker, bytte om och gick ner till spat en sista gång. Vi är så glada att vi var där fredag-lördag för idag var det betydligt mycket fler människor där! Vi är så himla glada och nöjda med vårt besök och det var verkligen roliga att unna oss detta tillsammans <3.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Åh så lyxigt härligt!! Ni är så fina tillsammans 💖