6 februari

Vardag

Hello monday!

Det kändes typ konstigt att vara tillbaka på föreläsningen idag efter en veckas frånvaro. Fastän att jag umgåtts med klasskompisar så gott som hela veckan så har jag knappt tänkt på skolan alls det senaste. Det var endast en gång i Åre när vi alla var oroliga över om tentaresultatet hade kommit, vilket det då inte hade. Men annars har jag helt och hållet kopplat bort från skolan vilket har varit lite skönt. Det var en kämpig 3-timmars lång föreläsning för min del som blivit jätteförkyld och febrig. Antar att jag fått Åre-sjukan ;). Skulle tippa på att minst hälften av de som var med på resan mår ungefär som jag just nu, haha. Höll på att hosta upp alla mina inälvor flera gånger under föreläsningen men lyckades överleva alla gånger utan att skämma ut mig eller dö.

Direkt när föreläsningen var över gick jag till Ica och handlade det nödvändigaste. Jag och Richard brukar alltid veckohandla på söndagar men eftersom han mår dubbelt så dåligt som mig så blev det inte så denna veckan. Så nu har vi så att vi klarar oss några dagar i alla fall. Annars har jag sovit en sväng på soffan när jag kom hem, kollat på en film och försökt plugga lite. Borde egentligen fått gjort betydligt mycket mer men har helt enkelt inte orkat det. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan vara mer effektiv då.

I övrigt har jag en rätt lugn vecka framför mig. Skulle egentligen jobba idag men sjukanmälde mig redan igår eftersom jag visste att jag skulle må lika dåligt idag. Kändes mest schysst för mina jobbkompisar att höra av mig så tidigt som möjligt så att dom har en chans att ersätta mig. I veckan återstår det endast en föreläsning så jag har massor av tid att ta ikapp det jag missat i skolan under veckan som jag varit borta. Det är nämligen min främsta plan att lyckas med det. I helgen blir det kalas hemma hos Richards föräldrar och mycket mer än så har jag inte planerat denna veckan!

Hoppas ni alla får en fin vecka och att ni inte lyckats insjukna i diverse sjukdomar som cirkulerar runt just nu. Kram!

Jag och en favorit <3.

Gillar

Kommentarer