30/3

Vardag

Förlåt för att jag inte uppdaterat någonting idag, när jag är ledig från skolan så borde jag verkligen passa på! Men jag har helt enkelt inte mått särskilt bra idag. Redan i morse när jag vaknade så hade jag ont i halsen och framåt lunch hade jag även ont i huvudet och kände mig superfrusen. Ni vet sådär frossig som man kan bli när man börjar bli sjuk? Usch. I förmiddags var jag hemma hos Linnea och Pontus och blev intervjuad till deras uppsats. Åt även lunch där innan jag gick hem och la mig i soffan. Jag kollade lite på TV och hoppades mest på att värktabletten skulle börja hjälpa. Jag tar sällan värktabletter oavsett hur dåligt jag mår eller hur ont jag har för att jag tycker att det känns onödigt, hehe. Men idag kände jag mig såpass dålig att jag frivilligt gick och tog en, kände mig inte särskilt tuff om vi säger så. Men tabletten gav effekt lagom tills det var dags för mig att gå till jobbet. Är glad över att jag bara hade ett pass på tre timmar oavsett för har varit helt snurrig idag. Så det blir när man inte mår helt 100 helt enkelt.

Har inte så mycket mer att säga än så. Dock kan jag säga att jag är så himla himla glad för att jag idag fick reda på att jag kommer få den ledighet från jobbet som jag ansökt om! Detta innebär att vi imorgon förhoppningsvis kommer kunna boka resan som jag tidigare pratat om! Men mer om det när det väl är 100 % färdigt. Är överlycklig.

Kommer att gå och lägga mig rätt så snart nu så att jag vaknar upp helt utvilad imorgon och att jag förhoppningsvis mår mycket bättre då! Godnatt på er.

Gillar

Kommentarer