28 november

Vardag

Hej i vintermörkret och glad första advent (eftersom jag inte tog mig tid att skriva det igår)!!.

Hur mysigt är det inte att juletider äntligen är här? I vår lägenhet har den visserligen varit här hela november och lite till med tanke på att pojkvännen min älskar jul mer än någonting annat typ. Här har det spelats julmusik, ätits pepparkakor och druckits julmust ett bra tag. Till en början var jag mest motstridig men nu är jag ikapp vad gäller julpeppen. Jag har köpt mina första julklappar och har rätt så bra planer vad jag som återstår. Vår adventsstake lyser fint i fönstret, vårt balkongräcke är inlindat i en ljusslinga, här och var står det tomtar och ja nu börjar man verkligen känna att snart så är det jul.

Min dag idag har varit bra. Började med att möta upp Madeleine tidigt i skolan för att tentaplugga lite innan vår föreläsning. Efter den gick vi två till Spring Rolls och åt lunch. Det är en thai/sushibuffé och supergott! När vi ätit upp och pratat ett tag så gick vi tillbaka till skolan igen och satte oss i biblioteket och pluggade resterande eftermiddag. Hade egentligen en föreläsning men vi fick reda på att vi inte skulle ta upp någonting som hade med veckans tenta att göra så då prioriterade vi att plugga på gamla tentor istället. Glad att vi gjorde det valet för det gick jättebra! Kan dock inte påstå att ångesten minskat så mycket men helt plötsligt känns det inte omöjligt längre och det är helt klart ett steg i rätt riktning.

Jag har också idag varit inne på hemsidan där vi får reda på våra tentaresultat cirka hundra gånger idag bara för att vår första tentas resultat borde vara här vilken dag som helst. Så himla nervös. Jag hoppas verkligen på godkänt, skulle bli så ledsen om jag misslyckades :(.

Ville mest skriva hej, nu ska jag ta det lite lugnt innan det är dags att sova. Imorgon väntar en lång dag med både massa plugg OCH jobb. Puss o kram och godnatt. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer