24 november

Vardag

Idag har det varit en tuff dag för min del. Två tunga föreläsningar från 9 -16. Jag var rätt mörbultad i mitt huvud efteråt kan jag säga! Segt har det varit och det var en ren befrielse att gå från sista föreläsningen. Luften i salen existerande knappt, det var jättevarmt och det luktade svett. Mysigt va? Nej inte jätte. Har under eftermiddagen pluggat en del men har varit rätt dålig på att hålla fokuset uppe. Kanske blev det lite för mycket skola för mig idag. Ska försöka plugga bättre imorgon istället. Jag och Richard lyckades även tillaga en sjukt god maträtt!! Herregud, två 10 poängare på loppet av en vecka. Det är roligt!

Förresten hämtade jag ut ett paket idag på posten och det var min kappa som kom! Gillade denna betydligt mer än den förra och om jag inte hittar någon finare på nätet ikväll så kommer jag nog behålla denna. Är ju personen som besitter mest beslutsångest i världen. Förstorar alla beslut till max, haha. Men som sagt gillar jag den!

Förutom våran grymma middag som vi lyckades med ikväll så möttes jag av en knallrosa himmel när jag gick från skolan. Alltså kolla!!! Det var faktiskt mäktigt.

Imorgon är jag ledig och jag ska nästan bara plugga inför redovisningstentan. Har inte alls någon bra känsla inför den :(. Så totalt fokus på det. Sen kanske jag bryter lite med en sväng till gymmet och kanske också en liten sväng till stan. Om det inte blir stan imorgon så ska jag gå dit på lördag istället. Behöver handla lite julpynt inför första advent <3.

Gillar

Kommentarer