23:e mars.

Vardag

Herregud vilken fin dag det varit idag! Helt klarblå himmel och om man bara befann sig på en vindstilla plats så värmde solen helt otroligt skönt. Dessvärre har jag fått uppleva det fina vädret genom fönstret idag. Imorgon har jag tenta i mikroekonomi och jag har pluggat som bara den idag. Igår när jag la ihop böckerna så kändes det piss. Somnade i princip gråtandes. Men idag har jag samlat på mig lite mer självförtroende och det känns inte helt hopplöst längre. Det som gör att jag tvekar är att jag haft en annorlunda pluggteknik denna gången som jag inte haft under högskolan innan. Men när jag läser igenom alla mina anteckningar så känns det som att jag greppat det mesta så nu känner jag mig lite lugnare. Men jag kommer fortfarande vara helt fruktansvärt nervös imorgon för detta känns som den mest osäkra tentan för min del hittills. Om inte statistiken som jag hade förra perioden var snäppet värre i och för sig.

Min snälla pojkvän kom hem med en glass efter att han hade varit på stan. Så snäll som tog med sig lite av våren in till lägenheten när jag satt fängslad bland allt plugg. Det ska bli så oerhört skönt imorgon när tentan är gjord så att man äntligen kan få lite fritid igen. Hoppas dessutom att tentan är som jag vill för i så fall kanske jag till och med lyckas gå därifrån med en helt okej känsla. Det hade varit underbart. Så håll tummarna för mig imorgon!

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Håller tummar och tår... men jag vet att du kommer göra detta kanon efter omständigheterna. Du har ju inte haft bästa uppladdningen. .. ❤❤❤❤
malouh
malouh,
Nä det har jag ju inte men det 😟 tack <3 <3 <3
nouw.com/malouh