2018 - Januari-mars

Skrev tentor och njöt av några dagars ledigt efter det. Gjorde även ett tappert försök med att komma igång med träningen men vad jag inte visste då var att det var början på väldiga knäproblem. Richard fyllde år och vi firade med räkor. I januari blev det bestämt att Deddan skulle flytta till mig i Borås och det första stallet jag var och kollade på kändes helt rätt så det bestämdes att det var där han skulle bo. Innan flytten började antibiotikabehandlingen av Deddans regnskållor. Fy bubblan vilken tuff period detta var... Utöver allt med Deddan så köpte jag mitt älskade Canon EF 35/2.0 IS USM och är förälskad i det än idag. I slutet av månaden åkte jag till Åre med mina älskade klasskompisar. Minns att vi hade så satans kul under den veckan!


I början av februari så kom vi hem igen från Åre efter en fantastisk resa. Det var dock under denna resa som jag fick otroligt mycket problem med mitt knä igen som inte ville ge med sig trots konstant vila och smärtstillande. Sökte vård och startade en utredning av knät som pekade på att det troligtvis var knäskålssenan som återigen var överansträngd. Under denna tiden så var det väldigt jobbigt för mig och jag hade svårt att sova då jag enbart kunde ha knät i högläge. Utöver allt krångel med knät så hade jag många myskvällar ihop med vänner och Richard och i slutet av månaden så flyttade Deddan äntligen till Borås!


Denna månaden bestod mestadels av plugg eftersom tentorna ägde rum i slutet av denna månaden. Hade även väldigt mycket beslutsångest över vilken inriktning jag skulle välja i skolan men valet föll slutligen på marknadsföring som jag är väldigt nöjd med nu i efterhand! Det var även under Mars som jag började träna hos min första sjukgymnast med väldigt simpla övningar för att öka rörligheten i knät. Vi började även att tejpa knät med kinesiologitejp som jag sedan gick tejpad med ett halvår fram och så började vi stötvågsbehandling som jag svarade dåligt på. Det var även under denna tiden som jag även började få väldigt ont i höft och rygg. Utöver att plugga och träna så gosade jag massor med Deddan i stallet, hade drinkkväll på andra lång med några vänner och så firade vi Emma och Patricia en kväll på Singsing i Göteborg! Det var en så himla rolig kväll.

Gillar

Kommentarer