2018 - april- juni

Foton

Amanda kom till Borås och hon fotade mig och Deddan och så åt vi lunch på Viskan. Då var det fortfarande massor med snö ute, så himla skumt ändå. Men den töade snabbt gång och våren var här. Jag och Richard gjorde vår uteserveringspremiär med en öl i Göteborg! Då gillade jag ännu inte öl men hade bestämt mig för att jag ville lära mig och några månader senare älskade jag det, hihi. Under april började jag med stötvågsbehandling av mitt knä en gång i veckan vilket gjorde så otroligt ont. Dessvärre svarade jag väldigt dåligt på behandlingen dessutom. Även om knät fortfarande inte är bra så är det så mycket bättre än vad det var då och det är så himla skönt! En veterinär kom och kollade Deddans tänder också då jag var väldigt orolig över att han var så mager vilket var behövligt.

Efter ett seminarium åt jag lunch på Viskans uteservering ihop med tjejerna från klassen och därefter en glas i stadsparken. Minns att vi satt där i timmar och bara njöt av solen och att det var så himla härligt. En kväll fick vi finbesök av mamma, hennes sambo och min yngsta lillebror för att äta på restaurang. Vi skulle nämligen fira mammas födelsedag i efterskott! Avslutade april månad med att fira Valborg ihop med Emma, Ewe och Richard här i Borås och kommer ihåg att vi hade en så sjukt rolig kväll.

Maj bestod av mycket plugg som alla andra maj sedan jag blev student. Men jag och Nathalie kämpade så mycket vi bara kunde med att plugga i solen även om det innebar en och annan knallröd rygg för några dagar. En kväll tog jag och tjejerna i klassen en pluggpaus genom att köpa med oss mat och sätta oss vid en sjö och kolla på solnedgången. Den kvällen var välbehövlig. Under en utekväll i Kungälvsparken skadade jag foten i en hoppborg och spendera dagen efter på akuten då vi misstänkte att den var bruten. Det hade ju varit typiskt mig att bryta foten precis ett år efter att jag bröt armen. Men som tur var så hade jag bara mjukdelsskador så några veckor senare kunde jag ta mig fram utan kryckor igen! Jag och Richard var och kollade på Elfsborg - IFK Göteborg som får vårt förhållandes bästa slutade lika, haha. Fick äran att fotografera söta Maltes namngivning under månadens finaste och varmaste dag. Samma dag hade vi grillpremiär hemma hos mamma och så tog jag mitt första dopp i havet för året. Efter det kollade jag på solnedgången ihop med världens bästa kille. Sista maj gick jag på sommarlov och firade det med mina klasskompisar på en gräsmatta med pizza och öl innan vi gick till XoY.

Juni börjades med att jag var bakis och hängde vid en sjö här i Borås ihop med några klasskompisar. En väldigt bra start på sommarlovet måste jag säga! Det var även den första juni som Richard tog EXAMEN vilket vi såklart firade. På examensdagen köpte vi med oss FAVO, en flaska bubbel som vi åt längs med Viskan. Så himla mysigt. Några dagar senare hade hade han sin examensfest som jag och några kompisar anslöt till på kvällen och var så himla roligt! Denna månaden åkte även vi till Kreta med min släkt över en vecka för sol, bad och god mat. Så himla underbart. Det var även under denna veckan som fotbolls-VM startade och som vi följde slaviskt från Kreta!

Midsommarafton firades i Partille ihop med Richards familj och familjevänner. Dagen efter åkte jag hem till Ewe för en dag på hennes altan. Vi lyssnade på BRA musik och drack ett och annat glas. Senare fixade vi i ordning oss och våra andra vänner kom. Vi förfestade ihop tills taxin kom för att ta oss till Marstrand för en utekväll. Det var svårt att få tag på taxi under denna kvällen och när vi väl fick tag på en visade det sig vara en partytaxi med karaoke! Så himla kul var det. Vi ville aldrig att det skulle ta slut, haha.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Underbara bilder 💖💖💖