2017 - del 2

Vardag, Foton

JULI:

Kom hem från Sydafrika och var väldigt deppig över att resan var över, saknade barnen en massa och reflekterade mycket angående hur orättvis världen är med tanke på all den fattigdom som vi fick bevittna på resan. Mitt jobb brann dessutom upp dagen innan vi skulle hem vilket innebar att jag till en början var väldigt vilsen angående hur min sommar skulle se ut. Som tur var löste det sig eftersom att jag började jobba inom hemtjänsten. Annars träffade jag mina klasskompisar över en grillkväll, åkte till Marstrand ihop med mina vänner och festade en kväll, hängde med Elsa och Ida en dag på Tjörn och så gick vi på Håkan lite spontant. Ingen sommar utan Håkan ju. Sen så fyllde jag ju 21 också och inte för att det egentligen är någonting märkvärdigt så blev det en väldigt mysig dag.

AUGUSTI:

Jobbade på mina sista veckor i hemtjänsten. Utöver det så var vi på sommartorsdagarna när Hoffmaestro spelade och så åkte vi till sommarstugan över en helg för urnsättning av mormor samt för att ha kräftskiva. Sen så drog ju preppveckan igång och därefter introduktionen för de nya studenterna! Herregud vilka roliga veckor vi hade.

SEPTEMBER:

Introduktionen var i full gång och vi varvade aktiviteter med sena nätter och föreläsningar. Där någonstans hade jag och Richard varit ihop i två år vilket vi firade när introduktionen sedan var över genom att åka på spa en natt. Så sjukt mysigt! Vi skördade även vår paprika för den som bryr sig och så åt vi på Jensens en kväll när vi inte orkade laga egen mat. Annat kul som hände denna månaden var att mina vänner kom hem till mig för middag och festligheter. Åh vilken bra kväll det var. Sånt borde vi verkligen göra oftare.

OKTOBER:

Det var höst och Borås bjöd på flera fina höstdagar kommer jag ihåg. Jag var fullt uppe i tentapluggande vilket innebar att oktober blev en rätt händelselös månad. Några roliga saker som hände var att farmor kom på besök och att vi var på bio en kväll som tack för att vi var faddrar under introduktionen. Var på oktobesittning en kväll också. Tentan skrevs tillslut och firades med halloweensittning där vi klädde ut oss till Sims. Var även på damernas VM-kval som spelades här i Borås och så var jag och hälsade på Deddan.

NOVEMBER:

Rensade vår garderob/förråd här hemma vilket tog mig en hel dag. Går fortfarande runt och är nöjd över hur bra det blev efteråt, haha. Spenderade en helg i Kungälv ihop med mina fina vänner och med Deddan. Åkte också till Örebro en helg för att gå på teater med släkten och så. Det var första gången på år som jag fick en sån där riktig julkänsla. Hängde med Veronica en dag till stallet och fick för första gången på evigheter rida en annan häst än Deddan. Så himla knäppt kändes det men så kul! Och så kom Matilda hem från USA för att hälsa på och då passade vi på att fira hennes födelsedag väldigt många månader i efterskott. Så underbart var det att få träffa henne igen <3. Hon är saknad här hemma i Sverige minst sagt.

DECEMBER:

Uppdaterade oerhört lite på bloggen då jag var fullt upptagen med att tentastressa. Firade lite advent då och då och så bakade jag och Richard bullar en dag. Varvade plugg med att handla julklappar i stress och så gick jag ett ryck och gick och fräschade upp mitt hår en dag när jag behövde en paus från skolböckerna. Annars lyckades jag klämma in både lite julfirande och nyårsfirande emellanåt även om jag la precis allt fokus på plugget och inte mådde så bra över all den press som jag utsatte mig själv för. Skönt att även denna skolperioden är över. Det var nog den värsta hittills och jag håller alla mina tummar och tår för att jag lyckades få godkänt på båda tentorna.

Det var kort och gott mitt 2017. I och med Afrikaresan så har jag svårt att se vad som kommer kunna toppa detta året. Men förhoppningsvis dyker nya fantastiska saker upp i mitt liv detta året också! Hoppas det i alla fall.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,

va fina, härliga bilder 😍

nouw.com/nikolinapettersson