2017 - del 1

Vardag, Foton

JANUARI:

Firade det nya året ihop med ett härligt gäng människor hemma hos Frida. Annars hängde jag mest med mina skolböcker under januari fram tills tentorna var skrivna. Någonstans mittemellan pluggandet firade vi även pojkvännen som fyllde 21. I slutet av januari åkte vi 13 timmar med en buss upp till Åre med cirka 70 personer från vår festförening och åkte skidor i några dagar. Vi hade fantastiska dagar i backarna för att sedan festa på Afterskin och ute på dansgolven. Där någonstans blev jag även av med min telefon efter ett inbrott i vår stuga.

FEBRUARI:

Kom hem från Åre igen och blev sjuk ganska direkt efter det precis som alla andra som var med på resan! Det tar på krafterna att åka skidor och festa minst sagt, haha. Minns mest att jag var sjuk under februari faktiskt. Men vi åkte också hem till farmor över en helg, Axel och Anton kom på besök hemma hos oss och så var jag och Richard på Göteborg Horse Show. Var dessutom och pussade på Deddan en dag.

MARS:

Hela denna månaden var ett enda mörker. Min mormor gick bort och det tog så oerhört hårt på mig. Världens bästa mormor. Det var en fruktansvärd tid för mig och min familj och det var svårt att få resten av livet att fortsätta framåt. Det var helt omöjligt att kunna fokusera på andra saker och har aldrig någonsin varit så nära på att misslyckas med en tenta. Pluggade extremt lite då jag hade helt andra saker att fokusera på. Men med nöd och näppe fick jag godkänt med en halv poängs marginal. Jag har ingen aning om hur jag lyckades men det gjorde jag i alla fall. Där och då trodde jag aldrig att jag och min familj skulle lära sig att hantera detta men man är fasen starkare än vad man tror. Det har min familj bevisat.

APRIL:

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva april. Kommer ihåg att jag var så oerhört ledsen samtidigt som det hände så mycket bra saker. Mormors begravning ägde rum vilket tog upp i princip allt mitt fokus. Den var så fin men samtidigt så fruktansvärt sorglig. Kommer aldrig att vänja mig med den tomheten hon lämnat efter sig. April bjöd samtidigt på ett gäng ljusa minnen som att vi den 2/4 äntligen bokade resan till Sydafrika. Jasmine och Ewe kom också till Borås och vi hade en av de roligaste utekvällarna för detta året. Gjorde även en massa våriga saker som att grilla, fira påsk, gå på promenader i solen och så. Och så skadade jag mig under vinfotbollen på Valborg.

MAJ:

Inledde maj med att få det konstaterat att min arm var bruten. Så medan våren övergick till sommar gick jag runt och svettades under mitt gips. Kände mig totalt fängslad i det, haha. Återigen började jag dessutom att plugga mer intensivt igen vilket var tufft med tanke på de fina dagarna utanför fönstret. Men givetvis hände en massa fina saker också som att lille Melvin fyllde 1 år, vi firade Maja och så köpte jag ett nytt objektiv inför Sydafrika. Vi kämpade oss även igenom de sista tentorna och var sedan 25% civilekonomer!! Detta firades ihop med tjejerna på restaurang. Minns att jag var så oerhört sommarpepp.

JUNI:

En otroligt händelserik månad och helt klart höjdpunkten detta året. Jag började månaden med att ta bort gipset vilket var underbart! Visserligen är den än idag inte helt återställd och i början var den väldigt nedsatt men ändå!. Vi firade Ewe en dag genom att grilla, dricka drinkar och dansa vidare i stan. Min bror tog studenten vilket även mina två kusiner gjorde! Min yngsta bror slutade nian vilket även det var en stor dag. När alla firanden här hemma var över hoppade jag och Richard på flygplanet till Sydafrika för att volontärarbeta. Sjukt vilken häftig upplevelse det var. Var på safari, surfade, åkte runt i kåkstäderna och var på en vinfarm. Tänker på den resan varje dag och önskar så mycket att jag kommer kunna åka dit igen i framtiden. Saknar barnen så otroligt mycket.

Gillar

Kommentarer