2016 del 2

Vardag

Juli.

Vi vaknade upp i vår lägenhet efter att ha sovit vår första natt i den, utan el vill jag tillägga då vi inte hade räknat med att få lägenheten en dag tidigare så vi hade helt enkelt sagt till elbolaget att vi ville ha el från och med 1 juli. Men det var mysigt! I juli pysslade vi mycket med lägenheten i alla fall och det var en rätt händelserik månad! Fick ju reda på att jag kom in på högskolan!! Hade för mig mycket roligt och jobbade massor. I mitten av juli någon gång började jag må väldigt dåligt. Så dåligt att jag nästan aldrig mått sämre då det fick rätt allvarliga utslag. Fick sjukanmäla mig från jobbet flera gånger och klarade inte av någon stress eller press. Hade stått ut med alldeles för mycket sånt innan så jag klarade det inte alls till slut. Tur man har så fina människor runt omkring sig. Hade aldrig klarat mig utan dom. Det är jag helt övertygad om.

Vår första frukost i lägenheten och så en bild när vi försöker montera upp vår soffa. Inte det lättaste vill jag lova!

Amanda fyllde år i juni vilket vi firade i juli! Så bra kväll och så var det första gången som jag träffade Matilda efter hennes år i USA <3.

Jag och Richard åkte väldigt spontant till Danmark över en dag och det är ett av mina absolut finaste minnen från denna sommaren tror jag.

Amanda och Oliwer kom även och hälsade på oss i Borås och så spelade vi vinfotboll en kväll i Kungälv. Mitt lag vann!

Jag och Lina spenderade en natt på ett spa och så drack jag och Richard drinkar en torsdag.

Min mellanbror fyllde 18 år så vi var hemma hos pappa och firade honom. Det var en otroligt fin dag då solen visade sig exakt hela dagen.

Jag fyllde 20! Så vi fyllde hela min lägenhet med en massa sköna människor och så åkte vi till Göteborg på kvällen för att dansa. Hur bra kväll egentligen men faktiskt så mådde jag inte alls särskilt bra egentligen så lämnade klubben tidigast av alla för att jag helt enkelt klarade av kvällen mer. Dagen efter fick jag en glad överraskning på min födelsedag då min mormor och morfar, moster och kusin hade åkt hela vägen från Örebro för att komma och fira mig, blev så glad <3.

Augusti.

Jobbade mycket fram tills mitt sista jobbpass på Willys. Jag var hemma hos Emma en dag och gosade med deras hund som var valp. vi firade Matilda en dag och så åkte jag och Richard till Bulgarien i en vecka. Underbar resa som blev ett bra avslut på sommaren innan skolan började!

September.

Jag började högskolan och hade en grym introduktion! Bl.a. var jag på min första sittning vilket var så himla roligt. Lärt känna så mycket bra människor och jag är så nöjd med mitt beslut att börja plugga. Älskar det! Jag och Richard firade 1 år ihop. Är så lyckligt lottad som har en så fin människa i mitt liv. Kommer aldrig någonsin kunna uttrycka min tacksamhet för det tillräckligt. Världens bästa kille. Fick säga hejdå till min chinchilla som fick somna in p.g.a. en tumör eller liknande innanför ögat. Fy vad hemskt det var. Saknar henne så!

Lille Melvin skulle namngivas och jag fick äran att vara fotograf. Så himla fin dag. I slutet av september åkte vi till Örebro för att fixa i ordning mormor och morfars sommarstuga inför vintern och så firade vi Hanna som fyllde 20.

Oktober.

Jag började jobba på Ica, pluggade väldigt mycket och så var vi på halloweensittning! Jag spenderade en kväll/natt i Göteborg tillsammans med mina underbara vänner vilket var en så himla lyckad kväll. Blir fortfarande helt glad när jag tänker på den dagen! Höjdpunkten denna månaden var dock helt klart att jag fick sitta på Deddans rygg igen över en uteritt i höstvädret. Min fina fina ponny, som jag saknar honom <3. Träffade också Ida för första gången efter att hon kommit hem från Australien! Också någon jag saknat enormt mycket!!

November.

Skriv min första tenta vilket var en otrolig lättnad att äntligen få den överstökad och så drog två nya kurser igång (dom som precis avslutades). Vi gick ut en torsdag för att fira att kurserna var över och så åkte jag till Göteborg en dag för att ha tacos/vinkväll med Alice, Ida och Felicia. Bra kväll det! En dag när snön lagt sig gick jag och Richard till Kypegården för en promenad samt att ta lite bilder.

December.

Skrev en tenta denna månaden och så hade vi invigning med festföreningen i skolan! Så rolig kväll. Annars bakade vi pepparkakor en kväll hemma hos Linnea och Pontus och så firade vi en himla massa jul (totalt 6 julfiranden) och hade en fantastisk nyår tillsammans med våra vänner hemma hos Frida. Det blev ett bra avslut på ett väldigt bra år! Ett av de bästa åren någonsin tror jag.

Gillar

Kommentarer