2016 del 1

Januari.

Richard fyllde 20 år vilket vi firade med en middag ihop med hans närmsta vänner. Hur bra som helst. Jag och fyra vänner åkte till Hemsedal. Jag som älskar att åka skidor ju! Dock var det en kall månad att åka skidor i. Hela 20 minusgrader var det men med rätt kläder gick det hur bra som helst. Hemsedal är verkligen magiskt fint! Utsikten från toppen är enorm.


Februari.

En otroligt jobbig månad eftersom att Deddan blev utlånad på foder då jag kommit till den insikt att jag inte längre hade den tid som krävdes för att ta hand om en häst på heltid. Det var ingen rolig tid och jag är ledsen än idag för att jag tog det beslutet. Dock vet jag så mycket väl att det var det bästa, men jag önskar så himla mycket att det inte var så. Därför spenderade jag all min lediga tid i stallet ungefär och red i snön varje dag. Sen var det ju alla hjärtans dag också. Jag och Richard åt den dagen på Hard Rock Cafe, gick på bio och såg How to be single (komiskt va?). Sen åkte vi hem till honom i Borås där det väntade en bukett blommor till mig. Världens finaste kille. Lärde mig att gilla Sushi i Februari också!


Mars.

Tom och rätt händelselös månad vad jag minns. Jag var ledsen och saknade Deddan, jobbade rätt mycket men så hade jag och Richard halvårsdag vilket var fint. Vi åt på vapiano och hade bara bra den dagen, något jag behövde.


April.

En betydligt gladare månad. Min vän Patricia fyllde 20 vilket vi firade med att åta middag hemma hos henne och sedan åkte vi LIMOUSINE in till Göteborg där vi dansade hela natten. Fett bra kväll! Jag klippte också av mig håret denna månaden, ytterligare en nära vän fyllde 20 och så åkte jag och Richard till London i tre nätter. Underbar resa <3.


Maj.

Det blev varmt och Jenny födde lille Melvin <3. Jag och Richard hade picknick en kväll och så var det Summerburst! Bra månad med andra ord.


Juni.

Åter igen spenderade vi en varm sommarkväll på Ullevi men denna gången stod Håkan Hellström på scenen! Magisk kväll. Vi köade i många timmar den dagen och hamnade sjukt långt fram. Ewe fyllde 20 år vilket såklart skulle firas, jag och mamma spenderade en dag vid havet och så blev det en hel del roadtripande runt på i Sverige, först till Gamleby för att gå på min kusins student och sedan för ett midsommarfirande i Dalarna. Samtidigt som vi firade midsommar så firade vi min mormor och morfars guldbröllop. Så himla fint. Dessutom var vi mitt i flyttkaos då vi skulle flytta in i lägenheten den 1/7. Till vår stora glädje fick vi nycklarna en dag tidigare och jag var så otroligt lycklig!!

Gillar

Kommentarer