13/1

Vardag

Det var då inte igår. Men ärligt har jag inte gjort någonting annat förutom att läsa i mina skolböcker dagarna i ända. Inte jättekul att läsa om kanske och dessutom har det inte funnits någon tid för att göra någonting annat heller. Nu börjar denna tentaperiod dock lida mot sitt slut och jag är så lättad över det. Gjorde ena tentan igår vilket var i Statistik 1 och jag ja, det kan verkligen ha gått hur som helst. Jag hoppas såklart på att jag blir godkänd men jag kommer inte bli förvånad om jag inte blir det. Får ha en ganska neutral inställning till resultatet helt enkelt men jag kan liksom inte ana någonting i förväg. Jag skulle dock bli oerhört glad om jag klarade den!!

Tenta nummer 2 står på tur idag och vad passar bättre än att det är fredag den trettonde? Hahah kommer väl gå åt helvete ;). Tur är väl det att jag inte är särskilt skrockfull av mig. Håller tummarna för att jag har en starkare positiv känsla efter denna tentan i alla fall. Det är i Redovisningens grunder och tekniker och jag har alltid känt mig säkrare inför denna så hoppas verkligen på det! Det ska bli så skönt när den är över för då kan jag äntligen få tillbaka min fritid igen, haha. Har bokstavligt talat suttit med plugg från 9-11 VARJE dag sedan mitt lilla "jullov" och nyår och sånt. Är lagom trött på det nu. Men jag får skylla mig själv, borde verkligen börjat plugga tidigare inför tentorna, då hade jag helt klart sluppit denna intensiva perioden som jag haft nu. Har sagt det efter varje tenta nu att jag från start ska se till att jag arbetar med det vi gått igenom på föreläsningarna hemma så att jag hela tiden har koll på läget. Då kan man ju omöjligt behöva hetsplugga. Hoppas jag lär mig tills nästa period! Eller så lär jag mig aldrig...

Håller tummarna för en lyckad tenta helt enkelt! Därefter ska jag äntligen ägna mig åt saker som jag helt bortprioriterat det senaste. Jag ska träna, planera inför Åre och så har jag ju en hel säsong av SKAM som jag fortfarande inte sett, LÄNGTAR.

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Håller tummarna för att ditt plugg lönar sej. Njut nu av livet igen 💕 puss