1 mars

Vardag

Välkommen mars! Som jag längtat efter dig. Visserligen inte på alla sätt eftersom det idag är prick 3 veckor kvar till första tentan och jag känner mig lååångt ifrån redo.​​ Men visst är det underbart med vår? Nu går vi bara mot varmare tider och det ser jag fram emot som bara den.

Denna onsdagen har bjudit på en föreläsning som var krånglig. Det var inte mycket jag förstod och sånt är så frustrerande tycker jag. Man bara antecknar utan att ha någon förståelse för vad det är som sägs. Men förhoppningsvis förstår jag senare. Dagen har därefter gått segt. Jag gick hem och åt lunch och försökte därefter att plugga marknadsföring men det gick inget vidare alls. Tog mig knappt någonstans fastän att jag satt med boken i flera timmar. Allt tack vare den dumma engelska kurslitteraturen som vi har. Den tar kol på mig och jag blir så arg över att jag inte greppar texterna.

Vid 18 släppte jag skolböckerna i alla fall och gick över till Fannys lägenhet. Linnea och Pontus var också där. Fanny fyller 23 år idag så vi firade henne med tacos och marängsviss. Mums! Såklart hade jag och Richard med oss quornfärs istället. Man får ju inte bryta den vegetariska veckan ;). Himla mysigt var det att sitta och prata med dom i några timmar!

Gillar

Kommentarer